välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger ett ägg droppe låda

Postad av : Jonathan Nyberg

Ett ägg droppe i korg eller låda är en enkel vetenskap experiment som syftar till att se om en ruta kan byggas som hindrar ett ägg från att bryta när släpps från en betydande höjd, vanligtvis bort av en stege eller taket på en byggnad. Äggförlust häckar en utmärkt skildring av krafter fysik, och kan byggas enkelt med hjälp av enkla hushållsredskap

Du behöver:. .
Egg
Egg låda.
Sax.
Tape.
Bomullstussar.
Popcorn.
Sugrör.
Kartong


1
en sax för att klippa ut en del av en Styrofoam eller kartong ägg låda. . Den övre och nedre delar som håller ett ägg kommer att användas.
2.
Placera ägget i de avsnitt du klippa ut och tejpa avsnitt till ägget. Använd starka maskeringstejp eller silvertejp.
3.
Få en liten kartong för att fungera som ditt ägg låda. Tejp eller lim strån på insidan och utsidan av rutan för att ge det en kudde. Placera ett enda lager av sugrör längs varje inom och utanför väggen på lådan, fast varje enskild halm med en linje av lim eller använda maskeringstejp eller tejp för att fästa flera strån åt gången
4 <. . br>
Lägg på ett lager av bomull bollar på botten av lådan och satte ägget ovanpå det. Fyll i resten av lådan med poppade popcorn och bomullstussar. Både popcorn och bomull fungera som ytterligare kuddar för ägget.
5.
Tape toppen av lådan stängs för att förhindra bomullstussar, popcorn eller ägg från lossnar sig eller ramla ut av din äggförlust låda.

tips och varningar


Följ
  • alla instruktioner ges av lärare om detta är en klass projekt.
  • Var försiktig när du släpper ett ägg från någon höjd, alltid arbeta med en partner att förhindra fallolyckor.
    Previous:nothing
    Next:Definitionen av löpe
    
    Copyright © 2011 give2all.org