välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

att dölja en kamera i en skog

Postad av : Annika Hultén

En stor naturfotografen måste ha många saker: ett öga för detaljer, en extrem mängd tålamod och en förmåga att smälta in hans eller hennes omgivning. Förmågan att smälta in är inte bara krävs för fotografen, men för kameran också. En "kamera blind" är viktigt att alla seriösa naturfotografen

Du behöver:. .
Kamera
Kamouflage tyg.
Stativ.
Svart nylon snöre.

att dölja kameran i skogen


1.
Välj en plats som är säker på att se vilda djur trafik, samt som ger rätt mängd av skugga och ljus för bildkvalitet. Välj den kameravinkel som ger det bredaste utbudet av vision, men rama in bilder som du vill att de ska visas.
2.
Ställ in din stativ och fäst kameran. Kontrollera att marken är torr och fast så att kameran inte kommer att skifta.
3.
Drape ett kamouflage tyg över kameran och stativ, lämnar en öppning för objektivet säcken igenom. Tyget ska vara otydlig, och det ska inte finnas några lösa öppningar som kan flik i vinden.
4.
Tie tyget runt objektivet, vilket gör att den är hårt nog för att förhindra vind eller regn att komma in. Tie tyget till basen på linsen så att den inte störa några rörliga delar.
5.
Väg ner på tyget ner med lösa stenar, stenar och smuts. Detta kommer att hålla kameran stadigt, liksom undvika nyfikna djur kommer in blinda.

Tips och varningar


  • Placera din blind framför en grupp av träd för att hjälpa till att bryta upp silhuetten av de blinda.
  • Om du planerar att lämna kameran utan uppsikt, placera blind i en dold möjlighet att hindra eventuella stölder.
    
    Copyright © 2011 give2all.org