välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man njuta av naturen och naturen

Postad av : Valon Istrefi

Många människor tycker om att ta en paus från den frenetiska och snabba moderna liv genom att ta tid att komma ut och fördjupa sig i naturens under. Ytterligare andra lyckas, tyvärr, fördriva fritiden sitter inne framför en TV. Om du letar efter idéer för att få utomhus och njuta av naturen, följ sedan anvisningarna i den här artikeln. Om du redan gillar att gå utomhus och njuta av naturen, du kan fortfarande hitta ytterligare idéer här
1.
Att börja njuta av naturen och utomhus, starta lokalt i din egen bakgård. Tillbringa lite tid med att sitta eller läsning utomhus. Börja plantera en trädgård. Ta hand om växter i din egen trädgård kommer att hjälpa dig bättre att njuta av och uppskatta naturen.
2.
Att ytterligare njuta av naturen och utomhus, gå bortom ditt eget hem och i din lokala . Prova att ta en promenad, springa, eller cykeltur runt din kommun eller stadsdel. Ta reda på lokala parker och grönområden och gå utforska dem. Det finns många aktiviteter kan du delta i lokala parker och rekreationsområden. Besök din stadens zoo och botaniska trädgårdar (om din stad har dessa) och få reda på alla flora och fauna på displayen. Vissa städer är belägna i geografiskt och topografiskt spektakulära områden. Dessa platser kommer att ha många lokala utomhusaktiviteter tillgängliga. Ta reda på möjligheter till fotvandring inom eller i närheten av din stad eller ort. Med en vandring genom ett landskap är ett bra sätt att bättre kunna uppskatta nya saker som du är omgiven av. Även att undersöka eventuella statliga parker som kan vara i närheten av där du bor.
3.
Ännu ett sätt att komma utomhus och njuta av naturen är att gå ännu längre från din kommun och stad. Planera en resa till ett spännande resmål känt för sin naturliga underverk och skönhet. Utforska en State Park, nationalpark, nationella monument, eller National Forest. Många av dessa platser innehåller hisnande natur. Gå på en campingtur. Gå forsränning eller mountainbike. Ta dig tid att gå på en vandring i någon av dessa destinationer.

Tips och varningar


  • utveckla en känsla av uppskattning och undrar om de naturliga inställningar som omger dig.
    
    Copyright © 2011 give2all.org