välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

dinosaurie museer i Kalifornien

Postad av : Stefan Svensson

Dinosaurierna åberopa ett barns fantasi och känsla av förundran över den förhistoriska världen. Dinosaur museer föra denna fantasi till liv och undervisa om varelser som en gång strövade omkring på jorden, och hur planeten och levande varelser på den har förändrats genom tiden. Kalifornien har flera naturhistoriska museer med dinosaurie utställningar att utforska

Museum of Natural History

The Museum of Natural History i Los Angeles County har hundratals dinosaurie artefakter visas för allmän beskådan. Vissa är till en del av handgripligas utställningar i Dinosaur Institute. Beröringsbara fossil inkluderar en T. Rex tå ben och en dinosaurie fotavtryck. Institutet visar dinosaurier och andra djur från mesozoiska Era (250 till 65. 500. 000 år). Centralt i Dinosaur Institute är Dino Lab där besökare kan titta på när paleontologer ren, studera och rekonstruera dinosauriefossil.

Naturhistoriska museet i Los Angeles County
900 Exposition Boulevard.
Los Angeles, CA 90007
(213) 763-Dino
nhm. org

University of California Museum of Paleontology

University of California Museum of paleontologi, som ligger på U. C. Berkeley campus, påstår sig ha den "största paleontologiska samling av alla universitet museum i världen. " Bitarna i samlingen används för att lära elever i alla åldrar. Museet är öppet endast under speciella evenemang och för skolan exkursioner, så planera ditt besök i förväg. Lärarna kan ringa för att schemalägga guidade studiebesök under läsåret. För allmän offentlig visning, är värd museet öppet hus i april varje år som inkluderar turer och presentationer.

Museum of Paleontology
University of California
1101 Valley Life Sciences Building
Berkeley, CA 94720
(510) 642-1821
UCMP. berkeley. edu /om /index. php

San Diego Natural History Museum

Bli paleontolog på San Diego Natural History Museum: s funktion utställning, Fossil Mysteries. Denna utställning får besökarna att röra och utforska fossiler att lära sig om livet av dinosaurier, från vad de åt till hur de flyttade. Museet är värd vandringsutställningar och presentationer filmen i sin stora skärm teater. Tidigare utställningar har inkluderat "Darwin: Evolution /Revolution", "Vatten: En Kalifornien Story" och "Wild Kalifornien. "

San Diego Natural History Museum
1788 El Prado
San Diego, CA 92101
(619) 232-3821
sdnhm. org

Page Museum

Den världsberömda La Brea ligger i Los Angeles. Page Museum hyser samling fossiler som finns i Tar Pits. Den Tar Pits är en aktiv gräva webbplats med ständigt upptäckter av nya fossil, rengöras och sätta upp för visning. Besökarna kan se fossiler, gropar tjära och titta på forskarnas arbete.

Page Museum på La Brea Tar Pits
5801 Wilshire Blvd.
Los Angeles, CA 90036
(323) 934-PAGE
tarpits. org

    Previous:nothing
    Next:typer av provrör
    
    Copyright © 2011 give2all.org