välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

tidvatten pool säkerhet

Postad av : Camilla Näslund

En tidvattnet pool är en liten men dynamisk miljö rik på djur-och växtliv. Olika organismer som anemoner och snäckor lever där. Säkerhet och omsorg måste vidtas när du besöker denna miljö

Falls

Besök på en våg pool nära havet kan ha dolda faror. Stenarna i poolen kan vara smart. När man går, hålla kroppen nära marken, flytta försiktigt och balans med händerna.

The Tide

Vid vissa tider på dygnet, kommer strömmen i, dramatiskt höja nivån av vatten i ett område. När nära poolen, noga följa vattennivån och flytta till högre mark om det börjar stiga. På detta sätt kommer du inte bli strandsatta.

Kläder

bära långa byxor och skorna med ett fast grepp. Du kan få klippa av taggar av några varelser om man trampar på dem. Foten ska täckas helt av dina skor också.

The Ocean

Håll läge vid havet. Oväntad vågor kan komma när som helst, som kan slå ner dig. Det finns också möjlighet att dras ut i vattnet.

Andra frågor

Köp en guidebok som berättar om den bästa tiden att besöka pooler, det liv de innehåller och riktlinjer säkerhet för området. När du tittar på, vara noga med att inte störa växtligheten.

    Previous:nothing
    Next:hur du hittar densiteten av träflis
    
    Copyright © 2011 give2all.org