välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man berättar skillnaden mellan en manlig och kvinnlig havskatt

Postad av : P-O Lennartsson

Catfish är bottenlevande fisk, med stora platta huvuden, kattlika mustascher och ryggar. Det finns 2. 200 arter av mal i 34 familjer med 40 arter som finns i Nordamerika. Catfish jordbruk under denna populära mat producerar 400 miljoner pounds av havskatt varje år värt $ 330 miljoner euro. Catfish gör också fördelaktigt akvariefiskar, eftersom de hjälper till att hålla tanken ren genom att äta matresterna, alger och ruttnande växter. Fastställande av kön malar görs genom visuell kontroll när de är halvstora.

Du behöver:
Catfish


1
Leta könsorganen av havskatt genom att lokalisera två öppningar på magen sidan av havskatt. . . Hitta den öppning som är närmast svansen, som är den genitala öppning. Man havskatt har en genital öppning som är upp och liknar en bröstvårta, kvinnlig havskatt har en genital öppning som är platt och rund
2
Undersök buken och huvudet storlek havskatt. . . Honan Havskatten har en mycket fylligare buk och mindre huvud än hanen havskatt.
3.
Titta hur havskatt presterar i vattnet. Kvinna havskatt är generellt starkare och mer robust än manliga havskatt
4
Titta över kroppen av mal. . Kvinnlig malar är oftast större och tyngre än manliga havskatt, med längre organ. Man havskatt är mer smal med ljusare svansar.
5.
Kontrollera formen på havskatt fenor. Lamellerna på manliga malar avsmalna till en punkt, kvinnlig fenor har en mer rundad form

tips och varningar


  • Catfish är svåra att odla i ett hem akvarium. . De måste vara fullvuxna för att leka, och i den storleken att de skulle kräva stora mängder vatten och en stor tank.
    
    Copyright © 2011 give2all.org