välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av mynt silver

Postad av : Jonathan Nyberg

Coin silver är ett standardiserat legering av silver som har använts i USA sedan 1792. Objekt som stämplas som mynt silver var garanterad att ha samma renhetsgrad som amerikanska silvermynt

ursprungliga definitionen

Före 1906 fanns det ingen lag som mynt silver, men det var en inofficiell kategori används av tillverkare av silver produkter för att säkerställa sina konsumenter. Ofta är det innebar att silver i produkterna kom från smält-och-ner mynt, men dessa mynt kunde också ha varit från andra länder, eller av tvivelaktig renhet.

gammalt mynt Silver

Eftersom mynt silver hade ingen rättslig definition, objekt som har markerats som mynt silver kan variera från under 75-procent till över 95-procent ren. De flesta mynt silver var dock mellan 89,2-procent och 93-procent ren (vilket var det intervall som används för silvermynt i USA).

Rättslig Coin Silver

År 1906 National Stamping lagen definieras mynt silver som skall vara minst 90-procent ren. Allt som görs efter 1906 och stämplade med COIN måste möta denna renhet standard.

Mönster

samt MYNT, silver mynt får stämplas med Pure MYNT, Dollar, Standard eller Premium.

Slutsatser

Om du vet när dina mynt-silver post gjordes, kan du göra en ganska bra gissning om att det är renhet. Om det är viktigt att veta säkert, måste du förmodligen ha det kemiskt testas.

    Previous:nothing
    Next:biodling råd
    
    Copyright © 2011 give2all.org