välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder Horarisk astrologi

Postad av : Magnus Ekblad

Horarisk astrologi har ingenting att göra med tidningen horoskop. Det är praxis att förutspå med stjärnor och planeter. Ett diagram ritas för den tid och plats som en frågan ställs. Detta diagram en Horarisk astrolog försök att få ett svar på frågan. Precis som astrologiska diagram vid tidpunkten för ens födelse anses vara ens horoskop, så diagrammet för närvarande en frågan ställs anses vara den födelsehoroskop av denna fråga. Traditionella astrologer menar att svaret på den frågan ligger i diagrammet samt annan värdefull information om det.

Många studenter av astrologi i dag tenderar att sky Horarisk på grund av sin spådom övertoner. Istället föredrar de humanistiska, psykologiska synsätt modern astrologi som försöker undvika förutsägelser så mycket som möjligt. Men traditionellt, gick en vanlig människa att se en astrolog för att få svar på praktiska frågor, inte höra talas om tecken analys eller en förment traumatisk barndom. Frågor som "Ska jag köpa det här huset?", "Kommer jag att få gifta i år?" Eller "Var är min ring?" Är mer relevanta för en lekman. Och sådana frågor inte besvaras av natal astrologi horoskop. Detta är vad Horarisk var och är för.

Nedan finns en översikt av Horarisk praxis. Du måste känna till grunderna för horoskop beräkning och läsa första

Du behöver:.
Astrologi beräkningsprogram
. Efemerid (om hand).
Calculator (tillval).
Penna och papper.
Exakt tidmätare.
En fråga.
Horarisk astrologi böcker.
Horarisk astrolog (tillval).
Grundläggande kunskaper i natal astrologi.


1.
FÅ rätt verktyg.

Ställ din klocka till World Time Server. Kontrollera alltid att du har två klockor med dig vart du än går. Detta garanterar om man slutar kommer de övriga fortfarande att fungera.

För ett litet anteckningsblock och penna med dig. Det är lättare att glömma en fråga än du tror. Har skrivmateriel hands.
2.
Ställa frågan

Fråga dig själv vad det är du verkligen handlar om. Ingen Horarisk diagrammet är giltig om inte frågan ställs i god anda. Viljan att veta svaret måste vara där eftersom diagrammet beskriver verkliga läget i querent.

Skriv ner frågan tydligt. Var tydlig och direkt. En vag fråga skulle leda till en vag diagram. Merparten av tiden, vill du att formulera frågan så att den kan besvaras med antingen ett "ja" eller "nej. " Eftersom det är lätt att glömma hur en fråga var exakt formulerad, måste du alltid skriva det nedåt.

registrera tid och plats du ställde frågan i. Detta är viktigt, speciellt om du kommer att svara på frågan själv.
3.
Ställ in Horarisk CHART

Rita diagram för den tid och plats som du ställde frågan, om du ska vara din egen astrologen. Om du ställer frågan till en annan person-astrologen-Inrätta diagram för den tid han eller hon fick din fråga och från den plats du frågade den i. Så om du skickat ett e-postmeddelande till en astrolog, han eller hon skall inrätta de Horarisk diagram för det ögonblick han eller hon läsa din e-post, men för den plats från vilken du var på.

Sätt upp diagram med hjälp astrologiprogram, beräkningar hand eller en fri astrologi webbplats. Det finns många tjänster som denna. Men du vill ha en som låter dig spara diagrammet med frågan i det.
4.
Se om Horarisk diagrammet är FIT ska bedömas

Kontrollera se om diagrammet är "radikala" eller inte. Ett diagram är radikal eller lämpligt att bedömas om 1) Saturnus är inte i första huset, 2) månen inte är void-of-kurs, 3) Ascendenten är varken den första eller under de senaste 3 grader av zodiac tecken. Det finns Tilläggsupplysningar föreskrifterna.
5.
IDENTIFIERA querent OCH QUESITED

Identifiera querent som härskare av det första huset. Detta är alltid personen som ställer frågan. Månen är alltid co-significator av querent.

Identifiera quesited som härskare av huset som reglerar frågan. En astrologiberäkningsprogram är indelad i 12 hus. Varje hus reglerar vissa områden i livet såsom: utbildning, hälsa, sjukdom, husdjur, älskare, äktenskap, arbete osv
6.
döma sjökort för ett SVAR (vanligtvis antingen "ja" eller "nej")

Bestäm om svaret är "ja" eller "nej".

Tecken på ett "ja" på grundläggande frågor är 1) harmoniska aspekter mellan de querent och quesited, eller månen, 2) harmoniska aspekter mellan Solen och Månen, 3) en stark Mars stiger i första huset, 4) Månen gör bara goda sidor och 5) de viktiga planeterna i deras starka stjärntecknen.

Tecken på ett nej till grundläggande frågor är 1) Saturnus i första huset , 2) Månen är ogiltig naturligtvis, 3) inga aspekter mellan de querent och quesited, 4) ingen aspekter mellan andra viktiga planeter i diagrammet och 5) de viktiga planeterna i deras svaga stjärntecknen.
7.
RECORD din analys och dom

Spela in ditt omdöme av horoskopet i en journal. Detta låter dig se senare om din dom var riktig, och i så fall hur exakt det var. Var inte vaga eller Säg det ena eller andra "säkra". -Ja eller nej. Alltid vara kritisk mot dina domar och astrologen-talet. Med tiden kommer du att få erfarenhet och att bättre kunna bedöma diagram.

Tips och varningar


  • inte ställa för många frågor Horarisk alltför ofta. Fråga först när det är verkligen viktigt. Och fråga med avsikt att agera på informationen. Med Horarisk kan du ändra din kurs av insatser i ett bättre så du har mer kontroll-förvarnad är förberedd
  • Om du delta med Horarisk, inte marknadsföra den. . Å ena sidan du bjuder förlöjligande. Å andra du bjuder in besvär från människor desperata att veta sin framtid
  • Saturnus i första huset finner ett diagram olämplig att bedömas eftersom det finns inget annat att säga om den. Saturnus här kan innebära ett stort "NEJ" eller "Inte ens i närheten" eller "tiden kommer att visa din fråga är irrelevant" och så vidare.
  • Moon void-of-kurs innebär att det kommer blankett fler aspekter (särskilda vinklar) med andra planeter tills det flyttas till nästa stjärntecken. En void-of-kurs Moon säger, "Ingenting kommer att hända" bra eller dåligt.
  • Läs bra böcker om Horarisk astrologi. Det är där du får alla regler Horarisk dom, och många fall prov och deras resultat.
  • inte ställa en fråga om du verkligen vill veta svaret.
  • Fråga inte en fråga om att veta svaret skulle ha en negativ effekt på dig.
  • Fråga inte en fråga mer än en gång om det inte har skett en betydande förändring av situationen. Det är därför du bör ställa bara när viljan är verkligen där. Det är den mest potenta tiden.
    
    Copyright © 2011 give2all.org