välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar en orm i det vilda

Postad av : Charlotte Wannberg

Att hitta ormar i naturen kan vara en verklig utmaning om du inte vet var du ska leta. Ännu viktigare, kan hitta ormar vara farligt också. Här är en guide för att hitta ormar säkert i det vilda

Du behöver:. .
Kunskap om arten i ditt område
Stick.
Boots.
Mobiltelefon.

få kunskap om ormar


1.
Letar efter ormar i naturen är en riskfylld verksamhet om du inte vet hur man gör så säkert. Det finns giftiga ormar i nästan alla vinklar och vrår i USA och du måste ha en fungerande kunskap om dem.
2.
Det första du behöver veta om ormar är vilka som är farliga. Här är det korta svaret-alla av dem. Anledningen till detta är att ormarna äter ofta ohyra (råttor, möss och andra varelser). Som sådan har ett bett från någon orm potential att bli smittad och det också gör ont som fan. Respektera alla ormar.
3.
Vet de giftiga typer som finns i ditt område. Den cottonmouth, Copperhead, skallerorm och korallorm är de fyra giftiga arter i USA. Vet hur de ser ut och om de lever din sträcka i skogen.

Hitta ormar i naturen


1.
Få din utrustning tillsammans. Du kommer att behöva föra en stark pinne minst fyra meter lång och en första hjälpen-kit. Se också till att du har en mobiltelefon i händelse av en nödsituation. Använd tjocka stövlar när du går ut eftersom detta hjälper till att skydda dig från bett om du råkar i en oväntad besökare.
2.
Tänk på att ormar är faktiskt blyg, tillbakadragna varelser. De vill inte synas eller hittats. Som sådan måste du veta något om sina vanor. En orm gillar att gömma sig under saker. Detta eftersom de kan bakhåll sitt byte och hålla ifrån överföll själva. Använd ditt USB-minne för att kontrollera under stenar, stockar och fallna träd. Se till att du gör detta mycket försiktigt och på avstånd. Håll aldrig handen under något i skogen.
3.
Tänk på att ormar är nattaktiva varelser och föredrar att jaga på kvällen. De gillar också att sola under dagen. Du kan ibland hitta ormar sola på klippor eller på annat sätt soliga platser i mitt på dagen.
4.
Slutligen, kom ihåg att ormar, liksom alla andra djur behöver vatten. Vattnet är det absolut bästa platsen att hitta ormar, särskilt längs stränderna av sjöar, floder och sevärdheter dammen. Extrem försiktighet måste utövas i dessa områden som deras brukar ett antal gömställen som skulle vara mycket lätt att missa. Alltid vara uppmärksamma på varje steg du tar.

Tips och varningar


  • Bär alltid tjocka stövlar samtidigt söka efter ormar.
  • vara mycket medveten om var du lägger dina händer och fötter.
  • Försök aldrig att hantera ormar i naturen.
    
    Copyright © 2011 give2all.org