välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger i trä kanin fällor

Postad av : Magnus Ekblad

Bygga en kanin fälla är inte en komplicerad uppgift. Huruvida fällan är avsedd att ge ett husdjur, levererar mat eller att bli av med en pest, hemlagad kanin fällor är lätta att bygga från gemensamma hushållet material. Det enklaste och enklaste sättet att bygga en kanin fälla är att använda trälåda och en typ av mat som kaniner hitta oemotståndlig. Oavsett vilken anledning du, om du vill fånga en vild kanin, måste du lära dig att göra ett idiotsäkert trä kanin fälla

Du behöver:.
Träbox
. Rep eller snöre.
Träpinne.
Bete.


1.
Hitta en stadig trälåda för din hemgjorda kanin fälla. Kom ihåg att du ska fånga en vild kanin så se till att lådan är riktigt stark. Det måste innehålla kanin och hindra honom från att fly när han är fångad. Vilda kaniner har starka tänder så att de lätt kan tugga igenom kartong och tunna trälådor.
2.
Placera lådan i din bakgård eller var du vill fånga kaninen. Se till att platsen är ostörd och utom räckhåll för dina barn, hund eller andra djur. När fällor är det absolut nödvändigt att överväga andras säkerhet i miljön.
3.
Lyft lådan noggrant och stötta en stark tjock pinne under det att hålla sin sida i lyft ett ställning. Käppen skall vara långa, så lådan kommer att hävas tillräckligt hög för att kaninen att krypa in. Det träpinne måste vara stark nog att bära den tunga trälådan också.
4.
Lägg lite mat under rutan för bete, placera den så att kaninen måste krypa djupt inne rutan för att få det. Använd en morot eller selleri som bete och se till att det är färskt, eftersom dess doft lockar kaninen.
5.
Knyt ett rep eller en stark sträng i övre änden av den träpinne och betet. Du kan också använda en stark fiskelina istället för ett rep. Tie stark och säker knop eftersom detta är en viktig punkt när det gäller att fånga kaninen. Du kan även knyta några olika strängar för att se till att kaninen kommer att dra dem under förflyttning och tuggar betet.
6.
Vänta tills den vilda kaninen promenader under trälåda och tuggar bete som kommer att flytta pinnen och gör rutan falla över honom.

tips och varningar


  • Experimentera med olika typer av mat om fällan inte är en framgång i början. Alternativa bete alternativ inkluderar kål, gurkor och andra grönsaker krispigt.
  • Tvätta alltid händerna noggrant med varmt vatten och tvål efter att vidröra en vild kanin eller en kanin fälla, för att förhindra att fånga en sjukdom.
    Previous:nothing
    Next:hur man odlar en kristall
    
    Copyright © 2011 give2all.org