välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

listan över utrotningshotade växter

Postad av : Magnus Ekblad

Jorden är hemvist för en mängd olika växter, men många växter blir alltmer sällsynta. Stadsutveckling överlappningar om växters livsmiljöer, medan jordbruket pumpar vatten som växterna behöver från marken. För anläggningar med begränsad räckvidd, är denna förlust av livsmiljöer förödande. Hotade växter har en chans att överleva endast om människor plantera dem och stöd överlevnad deras livsmiljöer.

Michigan Monkey blomma

Michigan apan blomman lever längs kusterna i de stora sjöarna och närliggande vattendrag. Det är en gul blomma som trivs i leriga områden trängt i källvatten. Stadsutveckling äventyrar dess överlevnad som sin livsmiljö gradvis försvinner. US Fish and Wildlife Service sägs att över 65 procent nu lever på privat egendom.

Pecos Sunflower

Pecos solrosolja, som växer i våtmarker i New Mexico och Texas, är en hög gul solros med litet huvud och smala blad. Den bygger på rinnande källvatten för att överleva, enligt naturskyddslagen. Som lokalt jordbruk drar vatten från marken och förändrar livsmiljö Pecos solros, dör den. The Nature Conservancy i Texas anges att Pecos solrosor trivs på endast sex platser i Texas och New Mexico region i USA

Star Cactus

stjärnan kaktus är en av Nordamerikas utrotningshotade kaktusar. Mindre än 2. 000 kvar i Texas, enligt Cactus Conservation Institute. Stjärnan kaktus har ingen ryggrad och ligger nära marken, med en svamp form. Vissa människor tro att det peyote, lokalbefolkningen kallar den "star peyote. " Star kaktusar är hotade på grund samlare rycka dem från sina hem, medan bebyggelsespridning och införandet av åkrar hotar deras livsmiljö.

Hinckleys Ek

Hinckleys ek är en vintergrön buske med vassa blad, som växer till en höjd på ca 4 meter. Det trivdes i Texas 10. 000 år sedan när området var blötare än den är idag, som Texas Parks and Wildlife förklarar, men nu lever på kalksten backarna i västra Texas. Det inte lätt reproducera, och klimatförändringarna orsakar sin befolkning krympa.

Dragon Tree

Draken träd, som växer i Marocko, Madeira, Kap Verde-öarna och Kanarieöarna, är en svamp-formad träd med uppåt växande grenar och gröna blad i toppen. Enligt FN: s miljöprogram, har en gammal historia, för det ingår i den grekiska mytologin som det träd som växte ur en drake blodet efter Hercules eller Atlas dödade den. Idag har det dött ut i mer än ett ställe och är i fara i Kap Verde.

    Previous:nothing
    Next:växtliv i New Jersey
    
    Copyright © 2011 give2all.org