välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

silverlod använder

Postad av : Annika Hultén

Den jargong Termen "silverlod" kan hänvisa till en löda med 0,03 till 80 procent silver. Men från 99,7 till 20 procent av andra metaller att avgöra lodet användning, inte bara det faktum att det innehåller silver

spår av Silver

Lägga 0,03 procent silver till tenn /bly förbättrar sin förmåga att flöda över en skarv. Spår av silver visas i vissa lödpunkter för automatiserade tillverkningsprocesser.

Blyfri Program

Många lödpunkter innehåller 60 procent tenn och 40 procent bly för lödning koppar. Eftersom bly är giftigt, dock med 95 procent tenn och 5 procent silver gör en blyfria lod för kopparrör vatten.

Smycken

löd med 20 till 40 procent silver gör en starkare och hårdare bindning till smycken. Men det kan innehålla kadmium, vilket ger upphov miljöhänsyn.

Kyl Slangar

kyltekniker användning löd med 20 till 40 procent silver för högtrycks-kopparrör, men de måste välja en legering som inte påverkar köldmediet inuti .

Definition av Löd

The American Welding Association definierar löda som ett tillsatsmaterial som smälter vid under 840 grader Fahrenheit. Över 840 grader betyder lödning.

Misconception

Sedan rent silver (Ag) smälter vid 1761 grader, högre silverhalt kan innebära en högre smältpunkt. Legeringar som smälter vid över 840 grader F är Lödlegeringar och inte löda, oavsett hur mycket silver de innehåller.

    Previous:nothing
    Next:silverlod kontra hårdlödfogar
    
    Copyright © 2011 give2all.org