välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad kan jag använda en kamfer anläggning för?

Postad av : Charlotte Wannberg

Den kamfer Anläggningen är en typ av vintergröna träd med användbara oljor inom trä. Inledningsvis var det trä oljor som används för rökelse i östasiatiska kulturer, stater Örter 2000

funktioner

kamfer anläggningen användningsområden omfattar behandling av övre luftvägarna sjukdomar (t. ex. hosta), att förbättra kapillär cirkulation och höja blodtrycket, enligt Herbal Safety.

Betydelse

Tillsammans med sina medicinska egenskaper, bevisar kamfer anläggningen extremt mångsidig. Det har bidragit till att göra nyttiga produkter, såsom insektsmedel, parfymer och lösningsmedel färg.

Potentiella

massage kamfer växt på fysiskt smärtsamma delar av kroppen, till exempel leder eller stukningar, har visat sig framgångsrik i att ge bistånd. Behandla det berörda området direkt, i motsats till intag av en smärta piller, ger användaren ett val i sjukvården.

Fun Fakta

Tillverkare av sjömannens kistor använda trä kamfer träd, på grund av dess motstånd mot salt luft och vatten . Den naturliga oljor inom trä stöter bort även nattfjärilar, enligt Örter 2000.

Varning

teer har gjorts med kamfer anläggningen, men det rekommenderas inte eftersom den terapeutiska dosen ligger alltför nära den toxiska dosen, säger växtbaserade Säkerhet.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en magnetisk ficklampa
    
    Copyright © 2011 give2all.org