välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man köper delar för att göra ett teleskop

Postad av : Valon Istrefi

Om du någonsin använt ett teleskop, vet du hur spännande det kan vara att observera månen och stjärnorna i Vintergatan. Medan reflekterande eller brytningsindex teleskopen kan enkelt köpas från butiker som säljer astronomiska utrustning, en del ägnas hobbyister väljer att göra sina egna teleskopet med hjälp av speglar rör och linser. Om du letar efter förnödenheter att bygga din egen teleskop att läsa för några förslag på var du ska leta
1.
Bläddra val av amatör teleskop fattas delar på Webster Teleskop. Den online-återförsäljare har ett stort utbud av teleskop delar som höjd lager, truss klämmor, fötter teleskop, focusers och celler spegel. Webster Teleskop ligger nära Detroit, men det fartyg i hela världen. För att beställa eller fråga om delar, maila eller ringa Webster Teleskop hjälp av kontaktinformationen som finns på deras hemsida.
2.
Köp teleskop stycken online på Orion Teleskop och kikare. Återförsäljaren säljer väsentliga teleskop komponenter såsom linser, filter och optiska rör. De bär även tillbehör såsom teleskop täcker och stativ. När du har hittat delen du söker, klicka på "Lägg i varukorgen" och betala med kreditkort.
3.
Om du letar efter teleskopet speglar och polermedel, sök på Willmann-Bell, en astronomi förlag och bokhandel. Medan Företaget är specialiserat på utgivning Almanacker och böcker om teleskopen De säljer högkvalitativa spegel byggsatser, polermaskiner och utrustning som hjälper dig att slipa dina speglar. Företaget erbjuder samma dag online sjöfart.

Tips och varningar


  • Om du inte redan har information om att göra dina egna teleskop, böcker såsom "Amateur teleskop Making "av Albert Ingalls och" Bygg din egen Telescope "av Richard Barry lämna fullständiga planer samt tips för att göra grundläggande teleskop. Om du är erfaren i teleskop göra, köpa boken "avancerat teleskop göra tekniker" av Allan Mackintosh. Alla tre böcker finns tillgängliga på Willmann-Bell webbplats eller på större bokhandlar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org