välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

diy star tak

Postad av : Annika Hultén

För att skapa en stjärna förstärkt tak, först bestämma om du vill bara det mousserande visuell effekt eller om du vill stjärnorna för att delas in för att korrigera astronomi mönster som gör att du kan plocka ut själva konstellationer. Bägge resultaten är möjliga, men de sistnämnda kommer att begränsa dina kreativa möjligheter

Skapa Constellations

För att skapa konstellationer på taket, första forskning placeringen av faktiska konstellationer. När du har fastställt några konstellation system som du skulle vilja återskapa, kan du börja bygga.

Eftersom du behöver fullständig kreativ kontroll över varje enskild stjärna, arbeta med antingen glöd-in-the-dark star tak klistermärken eller glöd-in-the-dark star färg. />
För att använda klistermärken, först markera ut de konstellationer i taket med blyerts. Tryck fast klistermärken till önskad formation. I stället för att klistra dekaler, anslut klistermärken till en bit tråd eller fin sträng. Tack strängarna i taket. Nu inte bara kommer din tak lyser med stjärnljus, kommer stjärnorna ha djup och kunna vända och snurra.

Istället för klistermärke stjärnor, användning glöd-i-mörka hantverk färg. Mark taket i bildandet av den valda konstellationer. Måla stjärnorna i speciell färg över din blyertsmarkeringar.

Mousserande Tak

Om du är mer bekymrade över att ha en tindrande tak än precision, överväga att använda julbelysningen att få denna effekt. String delarna av lampor fram och tillbaka över taket, säkra i taket försiktigt med en häftpistol. När taket är täckt, hänga en stor, mörkblå ren tyg över taket och belysningen. Fäst tyget i taket i hörnen och på kanterna, men löst så att tyget faller bort från ljusen och bara vidrör taket på kanterna. Tyget bör skapa en böljande effekt. Lamporna ses via denna ren tyg kommer att ge intryck av blinkande stjärnor mitt i mörka natthimlen.

Om du inte är orolig för att ha stjärnorna gnistra med ljus, överväga att köpa en blå eller svart tyg redan inrett med sytt eller broderat stjärnor. Tack tyget över taket för att skapa star-scape effekt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org