välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar naturliga råvaror ädelstenar

Postad av : P-O Lennartsson

Många människor tänker på pärlor som blanka, vackra bitar, men detta kan bara tillskrivas den polerade stenar som fint skärs av juvelerare. När det gäller den naturliga råa ädelstenar, du måste ha ett tränat öga för att identifiera dem. Det finns flera sätt att träna ögat att upptäcka sådana opolerade ädelstenar

Du behöver:.
Tvåtråds galgar
. Avbitartång.
Två Kulpennor med raka plast organ.

anvisningar


1.
Läs om naturliga råvaror ädelstenar för att lära sig mer om pärlorna i sitt ursprungliga skick . Det finns många böcker som beskriver stenar och innehålla bilder av dem i naturligt tillstånd.
2.
Besök ett Science Museum. Det kommer att ha utställningar av ädelstenar, bergarter och mineraler. De är ett föredöme för alla som är intresserade att känna igen dem i fält. Vissa museer kan låta dig ta bilder så att du kan bygga en personlig databas av ädelsten illustrationer.
3.
Gå med i en grupp människor som delar ditt intresse. Gruppmedlemmar kan ha information om lokala möjligheter att hitta naturliga ädelstenar och nya knep för att identifiera dem.
4.
Besök en lokal Gem Mine, om det finns ett närheten. Det här är ett bra tillfälle att se pärlor i sitt naturliga tillstånd eller ens inne i en sten. En sten som kan innehålla en pärla kan knäckas med en brytning plocka för att upptäcka om det är en ädelsten.

Tips och varningar


  • Kontrollera allt som glittrar. Några naturliga råvaror ädelstenar är mer värdefulla än andra. Naturliga råvaror ädelstenar är inte lika värdefulla som snittet, polerad och kära.
    
    Copyright © 2011 give2all.org