välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är en pappa långa ben livsmiljö ut?

Postad av : Magnus Ekblad

Den Pappa Långben gör sitt hem i skogsområden, bland grödor eller i obebodda byggnader eller utrymmen. Pappa Långben (Phalangium opilio), även känd som harvestmen, hör till arachnid klassen, en grupp djur som också omfattar spindlar

Outdoor Habitat

Pappa Långben bor i olika land livsmiljöer, inklusive områden, åker och skog. De bebor alla kontinenter utanför polarområdena. De lägger sina ägg under löv eller i marken.

Preferred Crop Habitat

Pappa Långben "favorit gröda livsmiljöer inkluderar alfalfa, majs och små korn. De kan också hittas i potatis och jordgubbar patchar och äppelodlingar.

Inomhus Habitat

Pappa Långben sällan ange bebodda områden av byggnader. De föredrar krypgrunden, uthus eller källare eller avskild platser såsom undersidan av takfoten eller fönsterbänkar.

Group Habitat

Pappa Långben lever ibland tillsammans i stora grupper. Enligt Arachno Web, forskare spekulerar de kan vara att försöka skapa en microhabitat med rätt temperatur och luftfuktighet. Andra tror att Pappa Långben samlas för att övervintra eller skydda sig.

Diet

Pappa Långben "diet avspeglar dess livsmiljö. Den livnär sig på bladlöss, larver, sniglar, blad trattar och andra små leddjur som hemsöker grödor. Det kommer också att äta döda insekter, ruttnande fråga och även andra harvestmen.

Missuppfattningar

Även Pappa Långben har åtta ben, de är inte spindlar. De har bara en kroppsdel i stället för två, saknar de huggtänder och att de inte producerar silke eller spinn duk. De liknar källare spindlar, som tillhör familjen Pholcidae, och är sanna spindlar.

    Previous:nothing
    Next:beskrivning av en vall Biome
    
    Copyright © 2011 give2all.org