välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fördelen med en vattenavhärdare

Postad av : Camilla Näslund

Förekomsten av mineraler som kalcium och magnesium gör vattnet hårt. Hårt vatten stör nästan varje rengöring verksamhet-tvätt, disk och bad-och kan korroderande apparater. Vattenmjukgörare används för att avlägsna dessa mineraler från vattnet

Process

En avhärdare använder jonbytarprocessen att behandla hårt vatten där i kalcium och magnesium skall ersättas med natrium och kalium. Den jonbytare processen sker genom att skicka hårt vatten över jonbytarmassor i en tank.

Effekt på Kläder

Vatten som innehåller mineraler gör kläder stel och sjaskiga. Vattenmjukgörare bidra till att lindra kläder och säkerställa korrekt rengöring.

Minskad användning av Tvål

tvål, tvättmedel och rengöringsmedel lödder väl i avhärdat vatten, vilket resulterar i optimal användning av rengöringsmedel.

Påverkan på Appliances

Hårt vatten bildar ofta skorpor av kalcium på de inre väggarna i utrustning såsom varmvattenberedare, tvättmaskiner och pannor och därigenom hindrar fullgörandet av dessa apparater. Vattenmjukgörare förhindra detta, och därför bidra till en längre livslängd för dessa apparater.

Spot-rengöring

Vattenavhärdare minska vatten spotting.

Totalt Städning

Vattenavhärdare minska kalkavlagringar, gör duschar, handfat och badkar lätt att rengöra.

    
    Copyright © 2011 give2all.org