välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

polaritet av elektromagneter

Postad av : Ulf Friberg

Ellära är vad forskarna rör samspelet mellan krafter magneter och det attraktion eller repulsion av varandra beroende på polariteten som förs samman. På båda polerna skapar de åtgärder som skapats av magneter energi, elektrisk energi som kallas elektromagnetism när en tråd är insvept i cirkulära mönster runt en mjuk järnkärna. En mycket liten mängd elektrisk ström kan förstärkas med polariteten på magnetiska fält hjälpa till att höja. Det sätt vi använder elektromagneter för att producera el beror på uppgiften. Accelererande, kan mattas av, multiplicera och minska mängden el som levereras till en viss plats, riktas med hjälp av polaritet av elektromagneter och dragningskraft och deformationen att göra arbetet

Du behöver:. .
Anständigt syn
en plats där både Turkiet gamar och örnar kan upptäckas (tillsammans vattenvägar i de flesta av USA).
vänner att imponera med din nya kunskap (valfritt, men lägger till det roliga).

Identification

magnetiserade järn insvept i isolerade ledningar är vad som gör en elektromagnet. Placerad i en krets, kan magneten fås att producera el, accelerera, sakta ned eller dela sig och föröka den mängd el i kretsen. Polariteten på magneter och hur det samverkar med andra magneter i systemet kommer att identifiera effekten av en elektromagnet och det sätt på vilket dess polaritet som används.

Historia

utvecklingen av elproduktionen i sin moderna användning av idag beror fortfarande på några av de första upptäckter av magnetism och elektricitet. Elektromagneten användes för att leverera den första elektriska utrustning och verktyg som blev tillgängliga under den stora industriella revolutionen. Enkla verktyg som förde samman människor gillar telefonen beroende av en elektromagnet för att generera tillräckligt med ström för att ha en konversation. Fram och tillbaka elen flöt bara på grund av den fysik som går till elproduktion med magneter med polaritet som metod för energiutvecklingen. Genom att utveckla ett sätt att använda denna naturliga kraft att skapa en strömkälla som kunde leverera världens elektromagneten blev en av de enskilt viktigaste upptäckten i den amerikanska historien.

Funktion

El förstärks med hjälp av en elektromagnet. Strukturen för en cirkulär looping av elektrisk tråd med en liten mängd av elektrisk kraft kan ökas eftersom den passerar genom looping mönster i formationen tills dess styrka är tiodubblats. Beroende på vilket sätt polaritet punkter kan elektrisk energi kan sänkas eller höjas. Använda polaritet en magnet för att skapa en avsky av den befintliga elektrisk energi eller en attraktion till det kommer att skapa en mätbar effekt på den befintliga strömkällan.

Varning

Elektromagnetism skapar mer än bara el. Kombinationen av förstärkta energi skapar strålning som är skadliga för människor. X-strålar som produceras av magneter och elektromagneter kan hittas i modern medicinsk utrustning för bildåtergivning som förlitar sig på starka elektromagneter att göra detaljerade bilder på våra kroppar. Dessa krafter påverkar vår kroppens vävnader och kan orsaka dödsfall under vissa omständigheter.

Överväganden

Elektromagneter används i nästan varje del av ett modernt samhälle. Från de verktyg som används för att bygga upp samhällen att hälso-och sjukvården som skyddar vårt välbefinnande, är en elektromagnet som används i samband med något som vi är beroende av. Polaritet magnetiserade material inlindad i tråd som har en elektrisk laddning kommer att skapa en åtgärd som kan användas för att driva världen. Fysikens lagar inte kan förändra, bara det sätt på vilket vi bedömer kan de mest användbara.

Expert Insight

järnindustrin LLC använder elektromagneter för att hjälpa dem att flytta miljarder pounds av järn bitar. Polariteten på elektromagnetiska kretsen tillåter järn arbetstagare att använda el för att skapa extremt starka magnetfält som används för att locka de bitar av järn. Denna typ av elektromagnet som används för att skapa en Polaritet av elektricitet genom vilken styrkan i kraftig magnet ökar. Utan utveckling av denna typ av arbete elektromagnet gör hans företag att fortsätta att göra mer arbete med mindre ansträngning.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en liten ångmaskin
    
    Copyright © 2011 give2all.org