välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av trädgården maskar

Postad av : Jeanette Morales

Vi tar ofta daggmaskar för givet, men de är viktiga underjordiska invånare som arbetar hårt för att göra marken frisk. De reser genom jorden, luftning eftersom de går och tillåter vatten att cirkulera. De är ansvariga för att bryta ner gräs, löv och annat organiskt material och blanda det med jord. Deras bajs, även kallad "gjutgods," ger extra gödning. De flesta maskar är välkomna tillskott till komposten högen, och är uppskattad av fiskare för deras förmåga att locka fisken på kroken

Red Wigglers

Red wigglers kan äta sig igenom sin egen vikt i kompost varje dag, vilket gör dem favorit för sin förmåga att vända kompost i rika, mörka maskkompost att din trädgård kommer att älska . Till skillnad från natt sökrobotar, röd wigglers älskar att vara i närheten med sina kolleger maskar så du behöver inte oroa dig overpopulating din komposten. Red wigglers inte håla, så de är hittade ganska nära toppen av markytan. Red wigglers gör också bra fiske maskar.

Europeiska Nightcrawlers

Fiskare pris Europeiska Nightcrawlers för sin förmåga att stå emot isande kyla så länge som 30 minuter. De kan också tolerera salt vatten, vilket gör dem till en populär bete för pimpelfiske British Columbia och norra USA. Europeiska Nightcrawlers är användbara i komposten, och att de ofta blir mat för sällskapsdjur och invånarna akvarium som sköldpaddor, reptiler och andra exotiska husdjur.

Afrikanska Nightcrawlers

Afrikanska Nightcrawlers, även känd som japansk tigrar eller Super Reds , är en av de mest maskar värmen toleranta och tål temperaturer upp till ca 80 grader. Detta, och det faktum att de växer upp till 8 inches i längd, gör dem ett varmt väder fiske favorit eftersom de tål temperaturer som skulle döda de flesta andra maskar. De har en omättlig aptit, så de är en annan favorit i komposten. Men kommer de har röda wigglers till middag, så blanda inte ihop dem.

Kanadensiska Nightcrawlers

Canadian Nightcrawlers är den största medlem av Nightcrawler familjen, ofta växer till en längd av 14 inches. De är populära inte bara på grund av sin storlek, men eftersom de är lätta att sätta på en fisk krok. De är bra på att locka fisk eftersom de kan vara aktiva i vattnet i upp till fem minuter. och de är aktiva även efter fem minuter. Kanadensiska Nightcrawlers måste kylas i varmt väder, eftersom de inte tål temperaturer över 65 grader. Miljontals kanadensiska Nightcrawlers visas i Appalacherna varje år.

Alabama Tröjor

Äldre Alabama byglar kan växa till samma storlek som en penna, både i längd och i omkrets. De är upptagna, tuffa skal maskar som lätt kan bryta igenom tungt, packade lerjord, och eftersom de är så kraftfulla, de kan faktiskt hoppa från marken. De gör stora verk luftning och bryta upp trädgårdsjord så länge klimatet inte är för kallt. Eftersom de är så aktiva, de är inte väl lämpade för kompostbehållare, men de är mycket önskvärt eftersom fiskagn.

    
    Copyright © 2011 give2all.org