välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

laborationsutrustning för barn

Postad av : Ulf Friberg

Det finns många saker för varje intresse och budget som kan användas som barn "vetenskap utrustning. De sträcker sig från dyra tillverkade utrustningen till vanliga saker som du har runt huset. Böcker är en bra källa för laborationsutrustning och bära recept för naturvetenskapligt lärande. Dina barn kan också använda sig av små anspråkslösa föremål för mycket stora experiment

Mikroskop

En av första delar av laborationsutrustning att de flesta barnen kommer att äga är ett mikroskop. Detta optiska apparater låter dina barn se underverk i världen som inte syns med blotta ögat. Ett mikroskop kommer med prov bilder för ditt barn att visa och tömma bilderna så att de kan hitta och använda sina egna. Denna utrustning kan vara grunden till att gnistor många framtida kemister, biologer, läkare och medicinska forskare.

Telescope

En teleskop är utrustning för att betrakta de riktigt stora sakerna i livet, som universum. Dina barn kan spendera timmar att titta på månen, stjärnor och andra planeter. Detta kommer att ge alla unga sinne en skjuts till att förstå solsystemet, stjärnbilder stjärna och kanske få en glimt av en fallande stjärna. Detta bara kan vara hur astronauterna började sin vetenskapliga resa.

Böcker

Vetenskap utrustning för barn kan komma i form av böcker också. "Den allt Kid's Science Experiment Book" kommer direkt barnen i alla typer av säkra experiment med saker som finns runt huset. De kan göra experiment som mäter vikt, flyter vatten och många andra unga hjärnan utmanande uppgifter allt i vetenskapens namn. Den "Science in Seconds for Kids" erbjuder mer än 100 snabb och intressant experiment som man kan göra i 10 minuter eller mindre

Metalldetektor

En metalldetektor är inte bara för treasuring jakt. Ditt barn kommer att lära sig om olika metaller och hur man känner igen deras olika kombinationer. Denna utrustning är mycket vetenskapligt med att erkänna de olika legeringar vid olika djup. Det kan också leverera en dag av utforskning för hela familjen som du kamma stranden. Detta kan starta några unga sinnet på väg att bli en arkeolog.

Enkla produkter

Vetenskap utrustning kan vara något så enkelt som en fjäril håv för att fånga och studera olika arter av fjärilar i ditt område. En tom burk mat kan användas för att studera eldflugor som lyser upp sommarkvällarna. Ett par billiga kikare för att studera fåglar i deras regionala miljöer kan också gjorts under vetenskapens namn. En myra gård är en vetenskaplig studie som kan pågå i månader som dina barn titta på dem gräva och tunnel sig igenom smuts och sand.

    
    Copyright © 2011 give2all.org