välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

rockhound säkerhetsbestämmelser

Postad av : Jonathan Nyberg

Rockhounds är amatör geologer. Rockhounds gå ut på fältet för att samla pärlor, stenar och mineraler. För att vara rustad för en prospekterings-resa, måste samlare noggranna förberedelser inför eventuella oförutsedda de kan ställas inför. När du arbetar i området, rockhounds behöver veta bästa praxis och säkerhetsbestämmelser för att förhindra skada på området

Du behöver:. .
Tom äggkartong (återvunnet papper /kartong slag)
Vax.
Kutterspån /sågspån.
Torktumlare ludd.

Collection Gear

Rockhounds behöver olika verktyg för att samla stenar och mineraler. Rock hammare har en trubbiga änden på ena sidan och en mejslade slut på den andra. Den trubbiga änden använder för att bryta av en bit av berget medan mejslade slut kan användas för nyfikna. Rockhounds bära klubbor och små mejslar samt för finare, mer delikat insamlingsarbetet. En fällkniv är ett bra instrument för att testa mineral hårdhet. Rockhounds använder också hand linser för att förstora mineraler för identifiering. En duk, containrar prov och en hink eller ryggsäck är alla bra i berg samling.

Redskap

Rock samla kräver användning av skyddsutrustning. Ögonskydd är nödvändigt för att skydda dina ögon från flygande skräp som du bryter bitar av sten av hällar. Tunga handskar skydda händerna från vassa bitar av sten som bryts av prover som de samlas in. Om berget insamling sker på eldplats som är längre än du eller har ett överhäng, blir användningen av hjälm är nödvändiga för att skydda dig från fallande bråte. En förbandslåda är bra för alla skärsår, blåmärken eller skador som kan bibehållas under utställningen.

Natur Säkerhet

Rockhound utställningar förekommer ofta på avlägsna platser i naturen. Förbereda sig för resan genom att sätta på bug spray och solskyddsmedel. Se till att du är medveten om din omgivning när du arbetar. Vet vad Poison Oak, Poison Ivy, och gift sumak ser ut så att du kan undvika dem. Var försiktig när du arbetar runt penseln så många ormar vilja ta skydd där. Se till att du tar med mycket vatten och snacks för att undvika uttorkning.

Säkerhetsteknik

Undvik att samla in från en brant sluttning med löst material. Störande lutningen kan orsaka jordskred som kan leda till skador. Undvik att samla in från en häll som har ett överhäng. Slående berget skulle kunna leda till mindre stabilitet i häll och kan orsaka fallande bråte. Var medveten om vassa skärvor som du skapar som du samlar på stenar. Ta bort dessa vassa skärvor att hålla kolleger samlare och djur säkert.

Collection Tips

Lägg varje prov i en behållare som du samlar dem. Insamlingen behållare kan vara ett plast baggie, en bit tidningspapper eller en plast samling burk. Märk varje prov som du samlar dem. Observera att du inte behöver identifiera berget på uppsamlingsbehållare, men du bör vara specifika i var varje prov hittades. Detta säkerställer att proven inte blandas ihop när du kommer hem.

    
    Copyright © 2011 give2all.org