välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kajak säkerhet

Postad av : Jan-Olof Stoor

En kajak är som en kanot men mindre och passar en person som använder en paddel för att vägleda sig i vatten. Kajakpaddling kan göras på floder eller i havet. Hursomhelst, det finns säkerhetsföreskrifter som krävs

Mediciner

Vissa mediciner kan förändra din syn, blodtryck eller orsaka andra fysiska problem. När du är på dessa föreskrifter, andra droger eller alkohol, bör du kajak inte.

Utbildning

Innan du kajak, hitta en kvalificerad instruktör i ditt område att utbilda dig på grundläggande tekniker. Detta kan innefatta rätt paddling, grundläggande vattensäkerhet och första instruktionerna stöd.

Utrustning

bära flytväst och hjälm. Om du kapsejsar, kommer flytväst hålla dig flytande och värma dig i kallt vatten. Se till att den inte slits.

Planera i förväg

Någon som inte i partiet borde känna den rutt som du planerar att ta, hur många som är i partiet och när du räknar med att återvända. I nödfall den personen kommer att ha dina uppgifter.

Farliga

förebygga hypotermi med sig en våtdräkt. Om kommande väderrapporter ser farlig, fördröja din resa istället för att riskera att fastna i en storm. Se upp för potentiella miljö faror som stenar, stockar eller djur.

    
    Copyright © 2011 give2all.org