välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

indian cobra livsmiljö

Postad av : Camilla Näslund

Med sin ovanliga huva och glasögon mönster på ryggen, är den indiska kobran en av de mest utmärkande arter av ormar. Det finns i gräsbevuxen eller torra regionerna i sydöstra Asien. De matvanor Cobra är faktiskt en förmån för människor, eftersom det sätter en kontroll av smittbärande gnagare, men dess benägenhet för följande gnagare i byar och tätorter utgör också en fara

Du behöver:
. gamla tidningar.
Aluminium cookie blad.
Säkerhet sax.
Kartong.
Liten plastflaska.
Lim.
2 1 /2 koppar mjöl.
1 kopp salt.
1 kopp vatten.
Modellera.
4 msk.
 bakpulver.
1 /2 kopp ättika.
3 droppar diskmedel.
Tratt.
Röd karamellfärg.
Pensel.
Paint (grön, brun och vit).
. Glitter

indiska Cobra

Den indiska Cobra-dess vetenskapliga namn är Naja naja-är den mest dödliga arter av kobra i världen. Det är oftast ca 6 meter i total längd och kan leva i sprickor eller hål, ibland efter att ha förtärt de åkande. Det ännu kan klättra in träd för att leta efter mat.

Regioner

Som namnet antyder lever den indiska kobran främst i den indiska subkontinenten, däribland Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Bhutan och Bangladesh, samt land själva Indien. Cobra också kan vistas så långt östra Afghanistan, men det är svårt att vara säker.

Habitat

i dessa länder, är den gemensamma livsmiljö i den indiska kobran vilda skogar och odlad mark. Enligt University of Michigan Museum of zoologi, kan dessa innefatta biom som savanner, gräsmarker, skogar, regnskogar, buskar skogar och jordbrukslandskap. Den kan träda risfälten, till exempel, som kan utgöra en fara för människor.

Mänsklig kontakt

Eftersom indiska kobror lever på små djur som gnagare, de kan också ange stadsområden och bli ett allvarligt hot mot människor som bor där. De är ibland hittas i avlopp och underjordiska avlopp, där gnagare ofta lever. Men kobra kan också hitta sin väg över marken och in i människors hem i jakt på möss eller fågel. Detta är ett stort problem i byarna.

Höjd

Ormar är i regel kända för att leva på höga höjder. De är som mest rörliga på plan mark. Den indiska Cobra finns oftast upp till en höjd runt 2000 m över havet. Det har dock enligt rapporterna ha påträffats på en höjd så hög som 4. 000 meter i Himalaya, enligt Wildlife i Pakistan.

    Previous:nothing
    Next:röd salamander kost
    
    Copyright © 2011 give2all.org