välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

camping med din hund i ett tält släpvagn

Postad av : Camilla Näslund

Camping är en av amerikansk favorit sätt att spendera en annars tråkig sommar helgen. Att ha en hund innebär inte nödvändigtvis att dessa planer natten i naturen måste annulleras. Det är möjligt att ta med din fyrbenta bästa vän med dig på ett äventyr, så länge du förbereda för hundens behov och vet vad som väntar från din pooch i denna potentiellt farliga miljö

Du behöver:.
ID tagg.
Hundmat.
Vatten.
Hund leksaker.
Dog penna.
Koppel.
Flea och bocka medicinering.
Små baggies.
Crate.
Dog filt.


1.
Ta din hund till veterinären några dagar till en vecka före planerad avresedag. Kontrollera att den är frisk och up-to-date på alla dess slag.
2.
Köp en identifiering tagg för din hund, om du inte redan äger en. Kontrollera att ID-taggen har namn, adress och telefonnummer hunden tydligt visas på den.
3.
Ta med tillräckligt med mat och vattnet för hunden att ha på resan. Också ta med några tugga leksaker och en stadig koppel till hunden.
4.
Lär dig reglerna och föreskrifter om hundar på campingen du planerar att besöka. Din hund kan behöva hållas kopplade på hela besöket, så du kanske vill ta med en hund penna för hunden att springa i, medan på platsen.
5.
Tillåt din hund tillräckligt med tid att vänja sig till den nya omgivningen när du når campingen. Låt honom sniffa runt och hälsar andra djur och hundar på platsen. Om det blir aggressiv, ta hunden tillbaka till din webbplats och låt det vara kvar i pennan med några leksaker.
6.
Ge din hund mycket vatten. Du kan vara att utföra mer fysiska aktiviteter med din hund under resan, och detta kan leda till uttorkning och värmeslag.
7.
Städa efter ditt husdjur. Ta med små baggies att plocka upp någon avföring på att din hund lämnar runt campingområdet.
8.
Ta med loppor och kryssa medicinering. Din hund kan utsättas för fler insekter under resan, speciellt fästingar, och måste skyddas mot fästingburna sjukdomar.
9.
Ta med en liten låda med dig och din hunds vanliga filt eller kudde när det är dags för sängen. Ställ in lådan i tältet släpvagn om det finns plats. Detta kommer att hjälpa din hund att känna dig som hemma.

    Previous:nothing
    Next:hur man kan jämföra stenar & meteoriter
    
    Copyright © 2011 give2all.org