välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hanterar denaturerad alkohol

Postad av : Jeanette Morales

Denaturerad alkohol, även kallad träsprit, är helt enkelt ren etanol alkohol (vilken typ av alkohol som människor kan dricka) som har "förorenat" med ett eller flera giftiga kemikalier för att göra alkoholen giftiga. Eftersom denaturerad alkohol är inte drickbart det är befriat från höga alkoholskatter och är överkomligt för många vetenskapliga och industriella behov. Till exempel är denaturerad alkohol som används som bränsle för campingkök och för många slipning ändamål i kommersiella trä affärer. Under inga omständigheter bör denaturerad alkohol intas, eftersom det kan leda till blindhet eller döden.

Du behöver:
Blå eller röd karamellfärg
. Glas eller plast behållare (med tätning).
Ipecacuanha.
Poison etiketten.


1.
Färg din denaturerad alkohol med röd eller blå karamellfärg så det inte ser ut som drickbart alkohol.
2.

Lägg 1 /2 tsk. av ipecacuanha varje liter denaturerad alkohol till framkalla kräkning om förtärs av misstag.
3.
Store denaturerad alkohol i en tätt sluten behållare med en gift symbol på etiketten.

4.
Håll denaturerad alkohol borta från barn och djur.

tips och varningar


  • Små mängder av denaturerad alkohol på huden är inte farliga och inte måste tvättas bort. Denaturerad alkohol kan användas för borttagning av färg och andra fläckar från tyg, men alltid testa ett diskret ställe på tyget första att se till att alkohol inte kommer att orsaka färger att köra.
  • Håll denaturerad alkohol i tätt slutna behållare borta från barn och djur. Håll denaturerad alkohol ur ögonen och munnen eftersom det kan orsaka allvarliga sveda och ännu värre reaktioner. Denaturerad alkohol är extremt brandfarligt -. Försiktig runt öppen eld
    
    Copyright © 2011 give2all.org