välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur väte generatorer arbete

Postad av : Charlotte Wannberg

Väte Generator

En väte generator något som är helt annorlunda än en väte bränsleceller. . I en bränslecell är vätgas under tryck och förvaras ombord på ett fordon som skall användas som bränsle för att skapa elektrisk ström. En väte generator å andra sidan är vad som används för att konvertera en förbränningsmotor i en ren förbränning, väte motor. En väte generator är en ombord mekanism som kommer att skörda vätgas från vatten och foder att väte i motorn som ska brännas. Vattnet ska renas och destilleras för bästa resultat.

Process

En väte generator fungerar genom en process som kallas elektrolys. När vatten, med en elektrolyt närvarande har en elektrisk ström gå igenom det, vill vattnet bryta i sina beståndsdelar. Dessa delar är förstås två delar väte och en del syre, som alla gaser. Motorn att generatorn är ansluten till skapar ett vakuum som suger väte till det, och väte används sedan som bränsle förbränningsmotorer som driver motorn precis som bensindrivna motorer.

kraft och effektivitet

Vid den här aktuella tiden, kan väte generatorer matchar inte kraften i ett bensindrivet förbränningsmotor. Som sådan det finns fordon som kombinerar förmågan att generera väte med standard bensin användning i en förbränningsmotor. För närvarande en extra väte generator kan spara upp till 45 procent av bränsleförbrukningen, men det finns hävdar att ny teknik kan spara så mycket som 65 procent bränsle. Det är hopp om dem som utformar dessa väte generatorer som så småningom tanken kommer bara vara en vattenreservoar och att fordonet kan köras på ren vätgas.

    Previous:nothing
    Next:Grunderna i elektromagnet design
    
    Copyright © 2011 give2all.org