välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Ant Farm information

Postad av : Stefan Svensson

Att hålla en myra gård är en urgammal aktivitet, och av goda skäl. Det finns många fördelar med detta forskningsprojekt med mycket låga kostnader, omsorg eller risk. Vare sig du letar efter något att hålla ditt barn upptagen eller Hemundervisning aktivitet för henne att lära av, är en myra gården ett idealt projekt. Du kommer att hitta du har ett par olika alternativ för din Ant Farm set-up, vissa tar nästan ingen ansträngning alls medan vissa kan du vara helt hands-on i att skapa och vårda dina egna Ant Farm

Du behöver. :
spade.
Spade.
Pond liner.
Område i din trädgård.
Om underlaget (kan använda massor av tidningen).
Rocks för kantning.
.
Små stenar för botten av dammen.
.
Vattenkälla.
Jordfelsbrytare uttag.
Pump med filter.
Food.
Fisk.

Fördelar

En myra gård är en fantastisk inlärningsverktyg samt en leksak, en hobby och ett husdjur. Titta och lära sig hur myrorna beter kommer att lära dig och ditt barn om uppförande av denna insekt. Den aktiva och välorganiserade liv myra ger timmar av underhållning. Studier har visat att barn som har husdjur och utsätts för olika djur utveckla en kärlek till naturvetenskaperna som varar en livstid. Husdjur lär också ditt barn ansvar, eftersom de deltar i den dagliga vården av sällskapsdjur. Den Ant Farm är en idealisk "starter husdjur," på grund av sin låga kostnader och det faktum att det endast krävs en liten mängd vård.

Typer

Du kan välja mellan några olika stilar av Ant Farm. Den traditionella sand Ant Farm kommer i en smal plastbehållare eller i en tredimensionell version. Tack vare NASA: s studie av myror på tyngdlöshet, kan du också köpa en myra gård som håller myror i en upplyst gel, som levererar deras vatten och näring när de bygger tunnlar för bildupplevelsen. Enligt GadgetScience. com, dessa myra gårdar kommer med LED-belysning, så du kan även titta på myror i mörkret. Både traditionella och gel myra gårdar finns på hobby butik och på nätet. När du köper en myra gården vid en hobby butik kommer du att få en kupong som du mailar in för att få din myror. Vissa myra gårdar köpas online kommer med en kupong också, och några som faktiskt kommer med myror ingår.

Potentiella

Istället för att köpa, kan du välja att bygga din egen Ant Farm. Ta en glasburk eller ett litet akvarium och placera en mindre, liknande glasbehållare inuti den större för att skapa en tunnel utrymme. Med hjälp av en tratt, sätta trädgårdsjord i det smala glaset område du har skapat. Hitta en myrkoloni och noggrant gräva där du ser den största koncentrationen av myror --- försöka få drottningen, några större myror, larver och ägg. Efter kanalisera myrorna i behållaren, täck den med en handduk i tre dagar så att myrorna att anpassa sig till sitt nya hem.

Funktion

Idén om en myra gården är att tillåta dig att observera och lära av myror i en kontrollerad miljö. Myran är en flitig djur som inte sitter stilla för länge, bygga långa tunnlar och teknik fantastiska livsmiljöer. Den myrkoloni har en invecklad hierarki, med början med en drottning som har förlorat sina vingar efter att ha inseminerats, hon är ansvarig för att skapa kolonin. Drottningen föder och bryr sig för alla arbetstagare myror, som då kommer att ta över och ta hand om henne samt utför byggnaden och födosök. Drottningen fortsätter att producera mer myror som kolonin växer och frodas. Med din myra gården, du kommer att se det dagliga livet för de etablerade myrkoloni.

Överväganden

Din gel gård myror kommer inte att behöva någon daglig vård på grund av gelen, som ständigt levererar näringsämnen till din myror. En traditionell eller hemmagjord Ant Farm behöver lite omvårdnad. Först hålla smuts eller sand på lämplig fukthalt. De myror "miljö kan inte vara för torr eller för fuktig, eftersom antingen situation inte tillåter dem att bygga upp sina tunnlar. De kommer också att behöva mat och vatten. Ett sätt att leverera vatten är att sätta några droppar på en liten bit svamp eller njuta en bomullstuss i vatten. Generellt myrorna i myra gårdar skördare myror. De kommer att äta frön och kärnor, bitar av bröd eller kex, samt små bitar av frukt eller grönsak. Några köpte myra gårdar ingår en förrätt leverans av livsmedel.

Varning

Var försiktig om du väljer att fånga din egen myror. Vissa myror biter. Försök att hitta stora svarta myror, eftersom de är lättast att se.
Överfodra inte din myror. Den överbliven mat kommer att sönderfalla i din myra gården, vilket skapar en obehaglig miljö för dig och för myrorna.
Placera din myra gård på en stabil yta där den inte kommer att vältas eller skakas. Myrorna "miljö är mycket känslig och lätt förstörs.

    
    Copyright ©2011