välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är några ovanliga sätt att soporna återvinns?

Postad av : Jeanette Morales

Sortering skräp i återvinningsbart material och icke-återvinningsbart kan verka som slit, men det är en syssla som belönas bra när soporna återvinns i bra sätt. . Miljömedvetet folk tänker skapa innovativa och ovanliga återvinning idéer varje dag. Vissa återvinning görs av organisationer avfallshantering, några av institutioner och några du kan göra hemma.

Transport

flytande naturgas (LNG) kan framställas från ruttnande sopor på deponi, säger Ecogeek. Bruket att fånga LNG från denna källa gör det möjligt att köra lastbilar städningen med hjälp av en biprodukt av papperskorgen i sig.

Uppvärmning

Northwest Missouri State University använder återvunna produkter för att värma sina klassrum och förvaltningsbyggnader . Först var gammalt trä skrot som används, men senare överflödet av skrot och använt papper erkändes som en resurs. Nu är papper tillverkat i bränslepellets att bränna på värme.

Innehavare

Återvinning Revolution beskriver flera sätt att återanvända hushållet material. En är att skära en kvadrat låg på sidan av ett flingpaket att använda som dispenser för begagnade matkassar. En andra är att använda en äggkartong som en golfboll innehavare. Ett annat val är att använda en gammal, läckande trädgårdsslang för att mildra greppet om en plåthink. Bara klippa slangen längden på handtaget och halka på den.

Dekorationer

Idéer för återvinning skräp till dekorationer ges på Recycling revolutionen också. Några av de idéer använder gamla CD-skivor för julgransprydnader och använda flaskor vin för ljusstakar. Du kan även skära upp gamla musmattor i barnvänliga former, doppa dem i färg och hänger dem på väggen i ett barns rum eller skötrum väggen.

Organisation papperskorgen återvinns använda för organisation uppgifter kring huset. Resväskor kan återanvändas för extra låda utrymme som kan stoppas undan under sängen. Babyservetter containrar kan användas för att lagra kontorsmateriel såsom gem eller gummiband, medan gamla pärmar kan användas för att organisera kontoutdrag, recept eller göras till en klippbok.

    Previous:nothing
    Next:prismor i fysik
    
    Copyright © 2011 give2all.org