välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

gemensamma North Dakota spindlar

Postad av : P-O Lennartsson

Flera dussin typer av spindlar är vanliga i North Dakota. . Ingen av dem finns enbart där, men mest är av särskilt norra amerikanska eller europeiska utvinning, anpassade till årstidernas och temperaturer. Uppgifterna om spindel populationer är alltid begränsade och mer eller mindre spekulativa. De flesta av spindlar i North Dakota är ofarliga.

Funnel Weaver Grass Spider

Funnell vävare gräs spindlar är normalt brun eller grå och bor i höga gräs. De bygger väl gömd duk i gräs och buskar. De är bara sällan inomhus. Deras bett är ofarlig och i allmänhet inte smärtsam.

Pirate Spiders

Pirate spindlar är de mest intressanta spindelarter som förekommer allmänt i staten. De är kannibaler, bor bara på andra spindlar. De är normalt mörkare gul eller brun, och är ibland misstas för den farliga bruna enstöring spindel. The Pirate spindel snurrar ingen webb, men använder knep för att äta andra spindlar. The Pirate spindel kommer att närma sig ett spindelnät, knacka på trådar för att imitera en skalbagge fångad i nätet, och sedan bakhåll spindeln när det gäller att se sin "byte. "

Orbweb Weavers

Orbweb spindlar är i allmänhet ofarliga. De är blyg, icke-aggressiva och deras bett är utan gift. Deras nät är stora och skapas i en cirkel. Deras duk är de som en lekman identifierar sig med spindelnät i allmänhet: runda, utsmyckade och tätare när de komma till centrum Den gemensamma sicksack markeringar i mitten av nätet görs av de flesta typer av orbweavers flesta är svart med några gula markeringar de sällan biter. . . .

Crab Spindlar

Krabba spindlar finns nästan överallt. Dessa spindlar är små, ser vagt ut som en krabba, men få sitt namn eftersom de går i sidled. De skapar inte en webbsida, men bakhåll sitt byte. Det kan ändra färg för att matcha omgivningen.

Silver Longjawed Orbweaver

Denna spindel spinner ett övergripande nät som bara når cirka 20 centimeter i diameter, ofta i solljus, med ett hål i mitten (till skillnad från Orbweb spindlar, att ha en tät centrum). Den har en silver buken, vilket är hur arter har fått sitt namn. Den har mycket smala ben och ofta bor i närheten av sjöar eller vattendrag. Det är allmänt gula eller vita. Det är ofarligt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org