välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en lösning saltvatten

Postad av : Valon Istrefi

Oavsett om du behöver en saltvatten lösning för att vårda dina bihålor eller gurglande, är det lätt att göra. I själva verket är saltlösning en lösning av salt och vatten och har ett varierat utbud av användningsområden, från nässpray till ögondroppar. De mängder salt i vattnet varierar beroende på användning, från super-salthavet vatten till lätt-saltade linsvätska

Du behöver:.
SaltDistilled waterSterilized flaskor för lagring

<. br> 1.
Koka åtta uns av destillerat vatten och ta bort från värmen. Det är bäst att använda ett glas kastrull som vissa metaller kan lakas mineraler i vattnet, särskilt när de kombineras med salt.
2.
Tillsätt salt, icke-iodized salt eller havssalt en matsked i taget tills kristallerna inte längre löses utan sväva på toppen. Låt lösningen sitta i en timme sedan häll den i en 8-ounce flaska. Försök att inte hälla finns några olösta kristaller i flaskan-skumma dem vid behov eller använda ett kaffefilter. Detta är en 100 procent saltvatten lösning och inte har så många praktiska tillämpningar. Du måste späda ut det ytterligare för att skapa mättnadsnivån för din avsedda användning.
3.
Blanda en matsked av 100 procent lösning med 19 matskedar destillerat vatten för att skapa en 5 procent saltvatten lösning för Neti kruka användning eller som nässpray. I trädgårdsarbete, hjälper en 5 procent lösning tillsätts viktiga natrium i jorden. En 50 procent lösning kombinerar lika delar destillerat vatten och 100 procent lösning.
4.
Förvara oanvända delar i en steriliserad, tydligt märkta burk. De 100 procent lösning kan förvaras i månader i ett svalt och torrt. Label andelen natrium i din derivat lösningar så att du inte oavsiktligt försöker använda en högre koncentration lösning för ett program som kräver en lägre koncentration.

tips och varningar


  • gurgla med 5 procent saltvatten lösning för att hjälpa ont i halsen. Rengör piercingar med 5 procent lösning. Torka elektroderna med 25 procent lösning. Gör en saltlösning hårspray som härmar Ocean Spray med 3,5 procent lösning för att ta fram dina naturliga lockar.
    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar alkalinitet från pH
    
    Copyright © 2011 give2all.org