välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

georgia öring information

Postad av : Jeanette Morales

Norra Georgien har mer än 2. 000 miles av kallt vatten perfekt för öring fiske, inbegripet vattendrag där sportfiskare fånga trofé fisk. Georgia öring föredrar att leka i steniga flodbäddar i vatten som är nära 50 grader Fahrenheit

bäckröding

Conasauga River, som rinner genom nordvästra Georgien och sydöstra Tennessee, har den enda inhemska arter av öring, bäcken öring. Bäckröding är de enda inhemska arter till Georgien och oliv-brun med svarta snirkliga linjerna.

Brown Trout

Lake Burton, som ligger i nordöstra Georgien, är fyllt med många olika typer av fisk, inklusive öring. Öring är inte hemma i Georgien, men kom i början av 1900 från Europa. De är gyllene gul med röda prickar.

Regnbågsöring

I Chattooga River, som rinner genom Rabun County, Georgia, har rika regnbåge populationer, nedströms från Burrells Ford. Regnbåge fördes till Georgien i slutet av 1800-talet. De har en rosa rand som löper längs sin kropp och svarta fläckar.

Habitat

Alla öring arter föredrar kallt vatten. I Georgien, de lever i bergsområden där det kalla vattnet rinner nedåt till långsammare rörliga dammar och bäckar.

Mat

Georgia öring äter små insekter och fisk som gräshoppor, dagslända larv och syrsor är vanliga behandlar haft av underprissättning öring.

    Previous:nothing
    Next:information om legering
    
    Copyright © 2011 give2all.org