välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fördelarna med analoga radiografi

Postad av : Magnus Ekblad

Analog röntgen är en metod för koppleri bilder av människokroppen för medicinska ändamål. . Denna metod använder en dator för att läsa digitaliserade, projiceras röntgenbilder av människokroppen eller andra riktade objekt som presenteras på en röntgenfilm. Även om kärnan idén är densamma, den att få röntgenstrålar från den mänskliga kroppen, den väsentliga skillnaden mellan analog och film-teknologin är att medan film teknologi använder mörka områden som sprider bilden analog teknik order samma i rader och kolumner, att göra bilder som kan läsas i kvanttal, kallad pixlar.

ökad tydlighet

Den största fördelen analog teknik erbjuder är en ökad tydlighet i bilden. Den snedvridning är betydligt färre än i de äldre film-teknologin, och fokus är skarpare. Analoga bilder också ge kraftigt förbättrad spatial upplösning, så bilderna möjliggöra djupare förståelse av påverkade sjukdomar och organismer.

Flexibilitet

Flexibilitet är en annan viktig fördel analog röntgen erbjudanden. Med film Imaging kan bilderna inte ändras när de behandlas eftersom de beror på externa faktorer som ljusstyrka i labbet och hur bilderna utvecklas. Men med analog teknik kan parametrar som kontrast och ljusstyrka manipuleras, eftersom den använder mätbara pixelvärden, som kan ändras för att möjliggöra en bättre förståelse av bilden. Avancerade program göra detta möjligt.

Kostnadsbesparingar

En analog röntgenbild enheten har en hög initial kostnad, men kostnaden kan vara mer än väl i det långa loppet på grund av besparingar på ingång och driftskostnader. Med analog röntgen,, återkommande kostnader, t. ex. filmer kemikalier som behövs för bearbetning filmer och arbetskraft för bearbetning elimineras.

    Previous:nothing
    Next:define geler
    
    Copyright © 2011 give2all.org