välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man lär sig snabbt hypnos

Postad av : P-O Lennartsson

Om du har alltid velat utföra hypnos, vet att det inte kommer att hända över en natt. Du måste göra en hel del att lära för att få bästa resultat, men det betyder inte att du inte kan gå vidare någon prova några nya saker. Även om du inte kommer att få ett perfekt resultat, vad du får kan vara tillfredsställande nog för att hålla dig igång

Du behöver:.
Instruktionsvideo eller boka
Villig deltagare.

Hypnotize


1.
Du behöver utveckla en förbindelse med den person som du försöker hypnotisera. Försök att vara så vänlig mot dem som möjligt eftersom detta kommer att få dig en lång väg.
2.
Vara normgivande. Människor kommer att vara mer benägna att följa dina instruktioner om du talar med lite auktoritet. Tanken är att få det att låta som om du vet exakt vad du pratar om, och i brist på bättre term, att du är bättre än de är. Detta kommer att ge dem en anledning att följa dina kommandon.
3.
Medan du försöker att tala med auktoritet, alltid komma ihåg att vara vänlig. Om du verkar hård eller djuriska en person kommer att börja tvivla dig.
4.
Prova med att ge några grundläggande kommandon, som säger åt dem att flytta sin hand. Du kommer bli förvånad över hur snabbt de ska lyssna på dig och gör som du säger. Naturligtvis detta inte kan användas för att tvinga en person att göra något som är mot deras moraliska värderingar.
5.
Hypnos inte är mind control, och det är långt ifrån det. Håll hans i åtanke och du kommer att göra bra.
6.
Objekt kan också användas i hypnos ansträngning. Du kan använda ett stoppur eller en pendel, men att få någon att följa detta med sina ögon är mycket viktigt, eftersom de kommer att börja koncentrera sig på det, och inget annat. Självklart om du inte är ett stort fan av att använda objekt för hypnos, kan du gärna låta personen titta i ögonen. Så länge de koncentrerar sig på något, bör slutresultatet bli detsamma.
7.
Kom ihåg att få den enskilde att koppla av är en mycket viktig del av hela processen. Ett bra sätt är att använda musik, och du kommer att vilja hitta musik som i allmänhet orsakar en person att slappna av, men också se till att de inte fullt ut satsar på nämnda musik. Många hypnotisörer föredrar klassisk musik för detta ändamål. Det finns dock specialiserade bitar av hypnos musik, som kan köpas. Dessa bitar är i allmänhet kallas med namnet "Hypnos Music" och är aldrig spelas på radio. De upprepar sitt slag i perfekt tid, så att motivet att glida in i ett avslappnat tillstånd snabbare.

Tips och varningar


  • Det finns två grundläggande typer av hypnos som du behöver oroa dig med. Den första är medveten hypnos. Detta är den typ av hypnos som du ser på tv, och det är den som du ständigt höra om. Du slappnar av ditt ämne, få dem koncentrera sig på ljudet av din röst, och börja ge dem grundläggande kommandon. Problemet med denna typ av hypnos är att ditt ämne kan försöka motstå dig. Den andra typen är snabb eller omedelbar hypnos. Du kan göra detta genom att vara allmänt vänlig men auktoritativ med en person. Du kommer att kunna ge dem kommandon, och de kommer att följa dem så länge de inte motsätter sig det moraliskt. Kom ihåg att du inte tvinga en person att göra vad du vill, vilket är vad de flesta myterna kommer att säga.
  • Noterar att snabba hypnos fungerar bättre om personen litar på dig. Det hjälper också mycket om du har gjort hypnos med dem innan, eftersom detta kommer att göra dem mycket mer mottagliga för det en andra gång. Dessa är bara saker att tänka på när man försöker snabba hypnos.
    Previous:nothing
    Next:georgia öring information
    
    Copyright © 2011 give2all.org