välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

det bästa inomhus hundraser

Postad av : Ulf Friberg

Hitta en utomhus hund är lätt eftersom de flesta raser är gjorda för att vara utomhus, men att hitta en god inomhusmiljö hund är mycket svårare. Den goda nyheten är att även om det inte kan vara total enighet bland experter om vilken hund är bäst lämpade för inomhus, detta eftersom det finns så många bra hundraser som kan göra utmärkt inne husdjur.

Pekingese

Det Pekingese kanske inte den första rasen som hoppar att tänka på, men dessa hundarna är vänliga, lojala, lekfulla utan att ha alltför mycket energi och mycket värme känslig. I själva verket verkar det nästan som de var gjorda för inomhus, eftersom de inte kan hantera varmt väder och gör bäst i luftkonditionerade miljöer på sommaren. Den Pekingese Rasen är också bäst att somna in istället för ut, som automatiskt verkar göra det en insida hund.

Basset hound

Basset hound är känd för sin goda humör, och även om dessa hundar behöver daglig motion behöver det inte vara ansträngande motion. En kort 15-minuters promenad eller bara 15 minuter att spela in borde räcka för att tidvattnet här killarna över. Kanske ännu bättre för dem som vill ha en inomhus hund är att medan Basset hound kräver daglig motion, det vanligaste aktiviteten för dagen att hitta en bekväm plats att ligga ner och slappna av. Denna avspända natur gör det lätt att anpassa sig till inomhus livet som de inte har överskottsenergi att bränna bort hela tiden.

Engelsk Bulldogg

Engelsk bulldog är en ras som gör mycket bra inomhus. Dessa hundar tenderar att vara mycket lojala, och är kända för att vara bra med barn. De har rykte om sig att vara "tecken" som de har varit kända för att fnysa, snarkar och vara direkt envis. Men envis inte lika menar, och med en minimal mängd motion de tenderar att vara väldigt glad och är i allmänhet mycket fogliga. De är mycket toleranta och inte bli upphetsad lätt, vilket gör dem ganska bra val som en inomhus hund för en familj med barn.

    Previous:nothing
    Next:HARPYA kost
    
    Copyright © 2011 give2all.org