välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om cougar djur

Postad av : Annika Hultén

Cougar är en stor katt som går under många namn över hela sitt territorium, såsom Catamount, puma, panter, puma och målare. Enligt Defenders of Wildlife hemsida, finns det uppskattningsvis 30. 000 pumor i västra USA

Du behöver:.
Eller Arbetsmiljöverket

Geografi

cougar lejon på en gång bebott hela nedre 48 staterna i USA såväl som större delen av Kanada och Mexiko. Dock har jakt, viltvård och förlust av livsmiljöer att främja utvecklingen drivit den här stora katten ur East undantag för ett litet antal i Florida.

Identifiering

Färgen på en cougar i pälsen varierar, där vissa är kanel eller mörkbrun och andra grayish. Den manliga cougar ibland tips vågen på 200 kg. men de flesta genomsnitt omkring 160, med honorna runt 115 kg.

Jakt

pumor är skickliga jägare kan fånga snabba däggdjur som harar och kaniner och få ner större byten som rådjur.

Överväganden

cougar kan anpassa sig till ett antal av ekosystem, från öken till nordliga skogar. Den har förmågan att klättra i träd med lätthet, och dessa katter har akut djupseende.

Attacker

Cougar angrepp på vandrare och campare är sällsynta, men inte okänd. Någon som möter en puma bör backa sakta men hålla reda på var den cougar är samtidigt som man undviker direkt ögonkontakt.

    Previous:nothing
    Next:växter som är utrotningshotade i Kenya
    
    Copyright © 2011 give2all.org