välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kroppsdelar som en flodhäst

Postad av : Stefan Svensson

Flodhästar --- flodhästar, för korta --- är enorma däggdjur, den tredje största i vikt efter elefanter och noshörningar. De väger 3. 300 till 7. 000 pounds, är 5 meter hög och upp till 13 meter lång. I fångenskap lever de upp till 60 år

Nosparti

flodhäst stora mule har näsborrar så nära, så flodhästen att dränka i flera minuter. En gigantisk mun öppnas upp till 4 meter bred och visar upp 28-tums hörntänder.

Nacke och huvud

En flodhäst huvud har små öron och ögon. River flodhästar har ögon positionerade för att hålla sig ovan vattnet när en flodhäst är flytande. Halsen har tjocka hudveck.

Legs

flodhäst har fyra korta ben som slutar i fötter som har fyra tår vardera. Hippos spenderar mycket av sin tid i gyttja och vatten, anledningen till att de har simhud tårna.

Body /Torso

grå eller brun med en rosa mage, flodhästar har en tunnformad bröstkorg. Huden utsöndrar en oljig, surt ämne. Detta tjocka "svettas" startar tydliga, blir röd-orange, slutligen brunfärgning.

Tail

En flodhäst svans är liten med borst på slutet. Faktum är flodhästen nästan hårlösa förutom svansen och borst runt munnen.

Pygmy Hippopotamus

Pygmy flodhästar liknar vanliga flodhästar, men mindre. Ca 5 meter lång, 2 1 /2 meter lång och väga upp till 550 pounds som vuxna, nyfödda väger bara ca 14 pounds.

    Previous:nothing
    Next:hur man lär sig snabbt hypnos
    
    Copyright © 2011 give2all.org