välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kul mat att ta camping

Postad av : Valon Istrefi

Camping oftast innebär packa en väska full med oaptitlig frystorkade livsmedel eller ett metspö och bete. Men, matlagning i skogen, men inte nödvändigtvis lätt, kan vara skitkul. Kolla in denna korta guide för lite kul camping-mat idéer, rekommendationer för leveranser och tips för att hålla din lägereld maten säker

Camping Mat grupper

Torkad frukt, nötter och müsli ger massor av energi i små, läckra förpackningar.

Om du har en kylare, kan några köttstycken göra för en gourmetmåltid i skogen (se bara till att du använder den innan den förstör).

Ta pulver drycker som iste eller Hi-C för att liva upp vanligt vatten, mjölkpulver kan även användas på havregryn eller spannmålsprodukter

Sedan kommer de livsmedel du. hitta i naturen. Fisk när skalas och kokas, ger en läcker och hälsosam måltid. Om du fodergrödor för bär, se till att de är ätliga (det är bäst att ha en guide om vilda bär på handen).

Campfire Matlagning Supplies

När du laga mat i skogen, är aluminiumfolie din bästa vän, alla recept som kräver tillagning kött eller grönsaker över en eld kan tillagas med hjälp av en ficka aluminiumfolie. För att göra en eld, en magnesium pinne med en flinta spö på den motsatta änden ger ett pålitligt sätt att tända ett.

En liten flaska desinfektionsmedel hjälper hålla rent, och en mini köttermometer kommer att se till maten är ordentligt tillagad. En klinga av något slag kan användas för många ändamål, från att starta en eld för att rengöra en fisk.

Traditionella Campfire Fare

När du tänker på lägerelden livsmedel, den första bilden som dyker in i de flesta människors huvud är korv och marshmallows rostning över öppen eld. S'mores och eld förkolnad korv är en camping tradition, så se till att du packa några Graham kex och en chokladkaka. Vita bönor kan lätt värmas direkt i burken. Jerky aldrig bytet, så ta med några stora paket av nötkött eller kalkon ryckig för snabb protein ökar.

Easy Campfire Pasta

Detta recept, lärt mig av min farbror medan camping i norra Michigan, är den bästa maträtt jag " nånsin ätit i skogen. Bonus: Det kan göras i en kastrull

Ingredienser:.
Hälften pinne av smör
1 stor hackad lök
2 klyftor pressad vitlök
1 u00A3 köttfärs
1 och en halv koppar vatten
1 stort kan krossade tomater
halv pund okokta pastaprodukter


Smält smör i en kastrull (eller stor kaffe tenn) och tillsätt lök och vitlök. Koka tills löken börjar caramelize. Lägg köttfärs och hälften av vattnet och koka nötkött tills brynt, dränera överflödiga fettet. Tillsätt tomater, pasta och resten av vattnet. Täck med folie och låt koka tills pastan är mört (ca 45 minuter).

Tips för att hålla din Food Safe

Enligt USDA, hålla alla färskvaror ur "farozonen", mellan 40 och 140 grader Fahrenheit. Håll också dina redskap och grytor bakteriefri. Utan en klar källa till tvål och rinnande vatten, är det lätt att över förorena rätter och redskap matlagning, speciellt när du tar rått kött.

    
    Copyright ©2011