välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör prep arbeta på fossil

Postad av : Jeanette Morales

Fossil är ett avtryck som gjordes av ett livsform. Enligt University of California Museum of Paleontology är dessa präglingar ofta i rock, men de kan också hittas på snäckor och andra material. Studien av fossil kallas paleontologi. När en professionell eller amatör paleontologen finner ett fossil, utför han först några prep arbete på det. Det prep arbete rengör fossila, tar bort överflödigt skräp från omkring det och reparerar alla sprickor, vid behov

Du behöver:.
Paintbrush
. Vatten.
Superlim.
Mikroskop.
Pin .
Skyddsglasögon.
Andningsmask.
Tryckluftshammare.
Micro-sandblästras.


1.
Bort lösa sediment med en mjuk pensel. Använd endast denna metod om det fossila inte visas bräcklig och om den har några sprickor i det. Om fossila är robust, kan du också använda vatten för att avlägsna lösa sediment.
2.
Stabilisera fossila om det bräckliga. Använd supertunna typ av superlim för att reparera fina sprickor. Placera fossila under ett mikroskop. Doppa ett stift i superlim, sedan försiktigt vidröra stift till spricka. Använd endast en nål för att tillämpa lim, använd inte normalstor droppar lim. Låt limmet torka.
3.
Sätt på skyddsglasögon och andningsskydd för nästa steg för att förbereda ditt fossil. Frigöra fossilet från den encasing sten eller skräp kan resultera i stendamm, så du kanske vill föra fossila utanför eller till en väl ventilerat utrymme.
4.
Utsätta någon portioner de fossila som är täckta med sten och annat material. Placera fossila under din mikroskop. Använd en pneumatisk hammare, eller mikro-luft hammare, för att försiktigt ta bort fragment av den oönskade klippan, kallad matris. Undvik att röra vid hammaren till någon del av de exponerade fossil, eftersom det kan lämna ett hål, enligt Fossil News.
5.
Placera fossila under mikroskopet och använda en mikro-sandbläster att ta bort de sista bitarna av matris som kan vara svåra att ta bort med den pneumatiska hammare. Denna enhet kommer att använda en riktad kraft av tryckluft. När du är klar bör du ha en fossil som är helt fri från sin matris.

    
    Copyright © 2011 give2all.org