välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en apa robot

Postad av : Jonathan Nyberg

Även om det finns gott om funktionella apa leksaker där ute, det finns fortfarande inga helt självständigt apa robotar tillgängliga. Även om apan robotar är bara en teori, men deras nyttan och fördelarna är uppenbara. En apa robot skulle ha smidighet och intelligens av en apa i kombination med styrka och ännu större intelligens av en robot. Det skulle vara bra för en mängd vardagliga uppgifter inklusive tvätt, barnpassning, mord och orgel slipning

Du behöver:.
MotorsCircuit boardsTouch sensorsCamerasMicrophonesPoison dart gunGPS systemMonkeyMonkey hjärnan livsuppehållande systemSurgical equipmentPlush monkeySewing machineMetal partsSynthetic apa skinSynthetic apa furVarious andra delar och verktyg.


1.
Skapa en robot som kan svänga från apan barer. Monkey barer är den idealiska platsen att testa förmågan hos apa robotar, eftersom de ger en mer regelbunden terräng än träd. Roboten ska ha en segmenterad gripanordning svans kan omslag runt grenar, liksom händer med förmågan att greppa. Du kanske vill installera en fjärrkontroll i detta skede så att du kan testa de grundläggande apan funktioner innan du utvecklar en hjärna.
2.
Skapa sensorer för apan att interagera med sin omgivning . Du bör, åtminstone, installera touch sensorer på alla fyra tassar och svans, två kameror i ögonhålor, två mikrofoner i örat uttag och ett GPS-system för navigering. Om du funderar på att använda din apa robot för mordet, kan du även installera en infraröd kamera i pannan och ett gift-Dart pistol i svansen.
3.
Installera säkerhetskopiering säkerhet åtgärder. Innan du sätter en hjärna i en apa robot-eller en robot, för den delen-du vill skydda dig ifall det blir vansinnig och försöker döda dig. Du bör ha en fjärrkontroll Kill Switch på minimum. Om du ska använda den som en apa robot lönnmördare, installera en sprängladdning och en avlägsen detonator ifall du ska förstöra bevisen.
4.
Utveckla en hjärna för din apa robot. Det finns två sätt att göra detta. En av dem är att skapa en helsyntetisk dator hjärnan. Det andra är att ta hjärnan av en riktig apa och skapa en apa-dator-gränssnitt (MCI) matris för att kunna styra roboten. Den första metoden har den fördelen att den ger dig möjlighet att helt program apan från scratch. Den andra däremot, ger en hjärna som redan känner till grundläggande apan aktiviteter och är mer flexibelt än en dator. Om du väljer att använda en riktig apa hjärna, måste du skapa en livsuppehållande system för att mata den syre och näringsämnen.
5.
Sy en realistisk apa hud. Om du har använt en apa hjärna i din robot, helt enkelt sy huden av att apa över roboten. Annars kan du skära öppna en plysch apa och använda sin hud för din robot.
6.
Träna din apa robot. Ta honom till apan barer och lät honom vänja sig vid svängande. Sedan måste han uppgradera till träd och tak av hög säkerhet byggnader. Tåg honom i grundläggande kommandon som "hämta", "stanna" och "döda". För mer på utbildning apor, se Resurser nedan.
7.
Graduate till mer avancerad utbildning. Din Critter har den kombinerade förmågor en apa och en robot, så du bör ha några problem att lära den hur man byter blöjor, slipa ett organ eller navigera till valfri plats du lagt in sin GPS och mörda de mål när det blir där.

tips och varningar


  • Kontrollera den lokala lagstiftningen. Monkey vivisektion och mord kan vara olagligt i din stad eller stat.
    
    Copyright © 2011 give2all.org