välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Air Combat tekniker

Postad av : Camilla Näslund

Air Combat manövrering (ACM) är en del geometri, energi-och systemhantering, psykisk och fysisk kondition, och en hälsosam dos av inälvor. Dock hade första världskriget piloter som Oswald Boelcke ingen att luta sig mot eftersom det inte fanns några regler, bara samlingar av anekdoter levereras på personlig grund. Boelcke sätta pennan till papperet och definieras ett sätt att formulera ACM som en doktrin som blev "dicta Boelcke. " Även om han skrev dicta 1916, hans regler som gäller generellt idag och har blivit en del av varje militär stridspilot utbildning.

Du behöver:
olivolja eller rapsolja
. Eterisk olja (doft).

i-planet Vs. Out-Of-Plane manövrering

Innan Koreas jetflyg, var mest luft bekämpa baserade på hård-svarvning slagsmål. I detta fall, precis som i Boelcke dag, var målet att komma på svansen på den onde och skjuta honom på baksidan. När Korea kom runt, men hastighet förändrades allt. En Messerschmitt Bf-109 "Emil", eller en P-51 "Mustang" åkte någonstans mellan 336 och mph och 437 mph platta ut vid de föredrar höjder, F-86 Sabre kryssade vid 540 km /h och toppade ut på 685 mph, medan dess typiska motståndare, MIG-17, toppad lätt 700 km /h på 10. 000 fot. Detta erkännande orsakade ett fruktbärande förändring i geometri luftstrid. Under andra världskriget shooters skulle kasta sig över eller "bounce" fiende formationer från höjden för att försöka ta fart, generera stängning då svans-skjuta en motståndare, eller spränga igenom en fiende bildas för att hjälpa förstöra dess ömsesidigt stöd. Sedan, när gruppen bröts upp, skulle den tävlande identifiera en trolig fiende och ta honom på individuellt. Oavsett var planet till planet hastighet skillnader minimal, så det viktiga var att kunna skapa en tidig stämmer överens, generera stängning och slutligen matchen målets hastighet, tur inne, dra bly och skjuta. Vid jet hastigheter, men den första kopplingen mellan motståndare hänt i ett ögonblick, och om man skapat en dålig geometrisk lösning kan en tävlande miles från hans mål när han äntligen fick vände sig om, eller plötsligt fann sig ut framför killen du var precis på väg att döda. Denna typ av medvetenhet genererade en hybrid strategi för ACM med melding de behov som fortfarande använda pistol strategi med jet hastigheter, och sättet de gjorde det var att anställa både i-planet och ut-ur-planet manövrering i ett sammanhållet sätt genom att använder den vertikala som en ny och mycket viktig energi-förvaltning inslag av ACM.

i-planet Bly, Pure och Lag Pursuit

I-planet manövrering normalt innebär att en av tre former: bly, ren och lag jaktstart. I fråga om bly driva lägger skytten näsan utanför målet tur. Detta skapar ytterligare avslutning i tur och lägger den tävlande har möjlighet att pistol eller leverera en missil på målet. I fråga om en ren strävan, placerar skytten näsan är direkt på svansen av målet. Denna form används oftast för att minimera visuella medvetenhet målet och samtidigt erhålla en stabil uppdelning mellan två flygplan för vapen leverans. I fråga om en eftersläpning strävan lägger skytten näsan vinkel bort av den avsedda tur. Detta gör skytten att minska eller eliminera en hög nedläggning Samtidigt skapas en rimlig uppdelning i en sväng och därefter utlösa kärnvapenbärare.

Out-of-Plane Bly, Pure och Lag Pursuit

Out-of-plan manövrering grundat på den föregående ACM former letar efter ett liknande resultat med ett betydande inslag, skytten använder vertikalt till nytt läge själv för vapen leverans. I fråga om ut-ur-planet bly, snarare än att dra igenom en svans-jaga, platser skytten upp och rullar ner inne i målet tur medan stoppa nedläggningen. Detta kallas en hög-yo-yo. I fråga om en ut-ur-planet lag, snarare än att försöka dra tillräckligt hårt för att komma in i mål tur men när en potentiell överskridandet är betydande, platser skytten upp off-vinkel och rullar ner samtidigt som tur. Planen minskar för stängning samtidigt fortsätta i ett lag-sväng position. Detta kallas för en fördröjning förskjutning rulle. I fråga om en ut-ur-planet ren strävan, är målet att upprätthålla separationen mellan målet och den tävlande. Om målet försöken att minska hastigheten eller manövrera på ett sådant sätt att den tävlande kan befinna sig inför ett överskridande, tältplatser den tävlande ut-ur-planet något, drar hårt i båda riktningarna sedan rullar tillbaka till målet. Som ett resultat kommer den tävlande behålla eller utöka separation men inte överskridande. Om målet beslutar att manövrera mot den tävlandes hårda paus, han /hon bryter in i riktning mot det mål defensiva tur. Därefter motståndarna handel kvartalet-rullar och hårt drar in i varandra tills problemet löser sig. Detta kallas för en platt sax.

    
    Copyright ©2011