välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

diy cykel husbil släpvagn

Postad av : Valon Istrefi

Cykel husbil trailers kan vara användbart i många delar av världen, vare sig de utvecklingsländer där transportsystem är primitiva och skrovliga men även på din favorit mountainbike leden bär ett tält och camping leveranser. Det finns många märken av släpvagnar cykel husbil, har dock många entusiaster som vidtagits för att bygga egna från lättillgängliga material. Dessa DIY cykel husbil trailers ofta är lika robust, mångsidig och även lika elegant som deras tillverkats motsvarigheter. . De flesta vem som helst med lite uppfinningsrikedom kan bygga en DIY släpvagn cykel husbil

Du behöver:.
Fälthandbok till Louisiana reptiler

Ram

Ramen är den mest viktig del av att bygga en DIY släpvagn cykel husbil, eftersom ramen är den egentliga bärande delen av husbilen släpvagnen. Du bör bygga en stabil, väl utformad ram så att du kan bära så mycket last som möjligt. Men materialet val är viktigt, eftersom du kommer att flytta denna husbil släpvagn av egen kraft, och det bör vara så lätt som möjligt. Vissa husbil vagnar är byggda av fyrkantiga stålrör, men det kan rosta om den inte målas och tätas. Aluminium är en bra ram materialval, men det är svårt att svetsa och måste skruvas ihop i stället. Oavsett material du väljer, se till att bygga en lämplig storlek ram för din cykel (dubbelt så bred som din styret och hälften så lång som cykeln själv är vanligtvis tillräckligt) och för att säkra stöd genom hela ramen för att lägga till stelhet.

Hjul och Floor

Välja lämpliga hjul och installera ett golv på cykeln husbil släpvagnens ram kommer efter ramkonstruktion. I de flesta fall, typiskt 20-till 24-tums cykelhjul räcker för att hjulen husbil släpvagnen. Men om din husbil trailer kommer att utformas för tyngre laster eller tuffare terräng, är det bäst att köpa några av de specialbyggda hjul husvagn släpvagn tillgängliga från många cykel byggare, eftersom dessa hjul har mer ekrar och en större bärighet. Dessutom är det önskvärt att utforma en rak axel hela vägen tvärs över ramen förbinder två hjul, eftersom detta ger stelhet till husbilen släpvagn, men detta kan påverka husbilen vagnens hantering. Välj golvet noggrant bygger på användningen av husbilen släpvagnen. Installera ett massivt golv om, kommer du eventuellt drag mindre föremål eller väta kommer att vara en angelägenhet för din last.

Hitch

Den avslutande delen av husbilen släpvagn för att bygga är det skumt som ansluter den till cykeln själv. Många mönster utnyttja bakaxeln och en enkel vridning, dock sits klämma mönster finns också. Detta är en del av cykeln husbilen släpvagnen som eventuellt ska köpas och installeras på själva ramen i stället byggt, eftersom det kan vara en sann säkerhetsrisk om skumt misslyckas. Kontrollera cykelaffär och en del av online släpvagn cykel husbil återförsäljare för skumt kit som kan installeras på husbilen trailer du byggt från grunden. Välj en design som lättast passar din husbil släpvagn och din cykel ram.

    
    Copyright © 2011 give2all.org