välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Homemade Rättsmedel: insektsbekämpare

Postad av : Valon Istrefi

Insekter är en epidemi under sommarmånaderna, och det verkar som om de kommer tillbaka, oavsett vad du gör för att förhindra deras återvändande. Kommersiella bugg sprayer är dyra och innehåller skadliga kemikalier, så istället för att använda farliga ämnen för att eliminera buggar, prova med hemgjorda lösningar samt eteriska oljor för att döda eller stöta bort insekter

insektsbekämpare

PlanetNatural. com föreslår en kombination av bakpulver och florsocker blandas i lika delar kommer att döda kackerlackor. Blanda så mycket som du tror att du behöver, och stänka runt det angripna området.

En annan av PlanetNatural. com: s förslag är att använda citronjuice och /eller korn som en myra mördare. Lemon är en naturlig motbjudande, och gryn kan användas mot slutet av en torr period innan regn beror. Strö saft eller gryn runt områden där myrorna är koncentrerade, om du kan hitta myrstack, lagt dem där. Myrorna kommer att ta gryn mata myrdrottningen. När myrdrottningen dricker vatten, kommer hon börja att svälla från gryn och så småningom kommer att dö. När hon är död, kommer den andra myrorna börjar dö också.

Bug myggmedel och spray

Använd alla eteriska oljor på huden för att se till att du inte har några allergier. Mint, kattmynta, Pennyroyal, Citronella (rosengeranium) och kryddnejlika olja kan användas som inslag i hemmagjord bugg sprayer. GreenYour. com säger att citronella och nejlika oljor är de mest framgångsrika. Eftersom du använder eteriska oljor för att skapa denna bug spray, skall det inte en kemisk lukt och kommer inte vara farliga för din hälsa om en liten mängd inhaleras. Vid blandning med eteriska oljor och destillerat vatten, jojobaolja, olivolja, vodka, trollhassel och isopropylalkohol kan användas som distributören.

Mint och Jojoba Spray
i en sprayflaska kombinera:
1 /4 eller 1 /2 tsk. mynta olja
1 dl jojobaolja
1 dl destillerat vatten
Skaka väl och använd vid behov

Citronella och destillerade trollhassel Repellent
1 /4 kopp vatten
1 /4 kopp trollhassel
120 droppar (ca 4 msk. ) citronellaolja
duggregn trollhassel långsamt i vattnet i en skål och vispa ihop tills väl blandat. Rör i citronellaolja, häll sedan blandningen i en sprayflaska.

    
    Copyright © 2011 give2all.org