välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

förteckning över saltvatten däggdjur med päls

Postad av : Ulf Friberg

Marina däggdjur som finns i saltvatten miljöer har anpassat till att leva i havet, säger Marine Mammal Center webbplats. Även om många av dessa varelser utveckla ett tjockt lager av fett som kallas späck, att hålla dem varma i kallt vatten, andra har päls. Den marina däggdjur med päls, liksom alla andra marina däggdjur i vattnen utanför USA, samla skydd mot en lag som kallas den marina däggdjur Protection Act of 1972.

Northern Sea Lion

Den norra sjölejon är den största av vad biologer kallar eared sälar --- sälarter som har en liten men synlig ytterörat. Den norra sjölejon, en så kallad Stellers sjölejon för att hedra den naturalistiska Wilhelm Stellar Tyskland, har grova täckhår som utgör dess päls. Denna typ av marina däggdjur kan väga så mycket som 2. 500 u00A3 i män, med längder på 11 meter, medan honorna är mindre, som uppmättes till 9 meter lång och väger ca 1000 pounds.

Den norra sjölejon är en ljusare nyans av solbränna till en röd-brun färg och har en tjock hals som kan påminna dig om en lejonman, därav namnet. Hittades från Kalifornien till Fjärran norra Alaskas kust och in i västra Stilla havet från Japan genom den sibiriska kusten, äter detta djur fisk, bläckfisk, andra ryggradslösa djur, samt ibland äta andra tätningar. Den norra sjölejon tillbringar tid på stenig öar och stränder och ibland kommer att simma upp sötvatten floder från havet att fortsätta fisk såsom lax.

Isbjörn

De olika funktionerna isbjörnarna har för ett liv i och kring vattnet hjälpa kategorisera dem som marina däggdjur. Isbjörnar, som kan väga så mycket som 1,800 pounds och stå 11 meter hög när på bakbenen, har både ett tjockt lager päls och ett blubbery lager under för att hålla dem varma. Isbjörnen päls är vattentät och har ihåliga hårstrån som isolerar djuret och hjälpa till att hålla det flytande som den simmar. Isbjörnar har också lurviga fötter för att ge dem grepp på is och snö.

isbjörnar har ett avlångt hals och en smal skalle, två funktioner som gör den mer strömlinjeformad för simning. Isbjörnar kvarstår nästan enbart på kött, dödar och äter varelser som sälar, valrossar och valar Beluga. Isbjörnen lever i arktiska kuster i världen. Denna björn attackerar och dödar människor, säger "National Audubon Society Field Guide till däggdjur. "

Sea Otter

havsutter är det minsta av de nordamerikanska marina däggdjur, men den största medlemmen i den vessla familjen som den tillhör. Havsuttrar kan väga så mycket som 80 pounds och vara i 4-till 5-mul-lång räckvidd, inklusive längden på svansen.

havsutter kommer äta, sova, ras och föder sina ungar i saltvatten. Utbudet av havsutter omfattar norra Stilla havet, från Japan via Sibiriens kust till Alaska och söderut till Kalifornien. Havsuttrar har vad den marina Bio hemsida kallar den tjockaste pälsen av alla däggdjur, med mer än 1 miljon hårstrån per kvadrattum på djurets kropp. Den havsutter har inte ett skyddande fettlager och beror på pälsen för mycket luft för att ge isolering från det kalla vattnet. Pälsen har länge täckhår och sedan ett tjockt lager päls under dem, med täckhår med vattentäta egenskaper. När en havsutter möter ett oljeutsläpp, håren förlorar sin tätskikt effekt och djuret kan snabbt dö av kyla. Havsuttrar äter blötdjur, krabbor, musslor och fisk.

    
    Copyright © 2011 give2all.org