välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar hastighet

Postad av : Charlotte Wannberg

英文博客的留言增加外链 链接的有效力 一些可以发锚文本签名的 做链接的重要规则 英文网站优化工具大全

Ground hastigheten är mycket lätt att beräkna, när du har alla variabler presenteras. Hastighet mäts typiskt för bilar, flygplan och andra fordon. För att beräkna hastighet, måste du kontrollera hur långt bilen går under en viss tidsperiod. Till exempel, om du är i en bil, måste du veta hur lång tid det tog att ta sig från punkt A till punkt B, sedan använda den tiden till att beräkna din hastighet. För fordon, är hastigheten vanligtvis mäts i miles per timme

Du behöver:.
Watch.
Miniräknare.
Karta.
Linjal.


1.
Hur lång tid det tog att ta sig från en punkt till en annan. Till exempel, flög du på ett plan och det tog dig två timmar att ta sig från en punkt till en annan.
2.
Slå upp avståndet mellan två punkter på en karta genom att mäta med en linjal. Konsultera kartan för att hitta den verkliga avståndet mellan punkterna. Till exempel, flög du på ett plan, och avståndet du flög mäts som 10 inches på kartan, och varje tum på kartan representerar 100 miles. Det verkliga avståndet du flög är 1. 000 miles (10 x 100).
3.
Konvertera till numret miles per timme att få hastigheten på marken. I exemplet ovan, eftersom du gick 1. 000 miles i 2 timmar, marken är hastigheten på plan 500 miles per timme (1. 000 /2=500).

    
    Copyright © 2011 give2all.org