välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur får man en paramotor piloter licens

Postad av : Jonathan Nyberg

Paramotorer är fritidsfiske flygplan som sysselsätter en mjuk-vinge, eller parawing, ansluten till en strömförsörjning tubulär struktur, hängande under vingen av så kallade sättsteg. Idén till flygplanet var i första hand utvecklas och främjas av engelsk pilot Michael Byrne i början av 1980-talet. Flygplan av denna typ regleras enligt FAA del 103 (ultralätt flygplan) och som sådan finns inga formella tillståndskrav i samband med medicinsk certifiering, utbildning eller verksamhet utom begränsningar på vindhastigheten, vikt-och dagsljus. Men är piloter uppmuntras att genomgå formell utbildning vid en certifierad flyg paramotor företaget innan du börjar använda flygplan

att bli en Paramotor Pilot


1.
Att kunna njuta av sporten drivs skärmflygning det första du bör göra är lokalisera en ansedd skola i ditt område. USA Powered skärmflygförbundet är ett bra sätt att komma igång. Föreningen erbjuder information om utbildning skolor i olika regioner, utöver låta blivande student att lära sig mer om nödvändig utrustning och stödjande redskap. När du har identifierat en eller flera troligaste kandidaterna, ring var och en direkt för att diskutera eventuella program för att säkerställa att en god personlig passform är i görningen.
2.
När du har identifierat din skola, måste du köpa rätt utrustning. I detta fall kan du luta på USA Powered skärmflygförbundet för en mängd bra tillverkare. Som ett exempel, erbjuder svensk Paragliding. com en serie av paket från $ 5. 995 till $ 7. 995 Dessa inkluderar alla nödvändiga kit att göra sig redo att flyga. En typisk paketet ingår:

ParaToys II flygskärm
Två års garanti
Risk och belöning DVD
trä Propeller
Glider bära säck
Harness
Flight passa
Vind strumpa
Prop täcker
Verktygssats
Reservdelar
församlingen DVD
Paramotor bibel
motorhandboken
Bränsle mixer
3.
i huvudsak en motordriven flygskärm är en formad fallskärm med motor hängande under den. Som sådan utbildningsprogram kräver normalt att piloten att lära sig linor med hjälp av hans flygskärm som en grundläggande manuella hantverk först förstå egenskaperna hos den mjuka vingprofil. När piloten behärskar dessa uppgifter kommer en instruktör fästa en motor och börja drivs utbildning på allvar.
4.
Efter all träning villkor är uppfyllda, är det dags att ta fram en första solo. För studerande finns det alltid en viss oro, som kommer jag att göra bort mig och bryta mitt paramotor? Men om den studerande har följt hans instruktör förmaningar, första solon är oftast en tid att njuta av upplevelsen av flygningen.

    
    Copyright ©2011