välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av grodor finns i östra Texas

Postad av : Valon Istrefi

En ange storleken på Texas är skyldig att ha en blandad befolkning av vilda djur. Detta är fallet med de grodor som lever i Texas, så många olika arter finns, som lever i olika livsmiljöer. Grodorna i östra Texas omfatta trädgrodor från familjen Hylidae och sann grodor från Ranidae familjen.

Ekorre Tree Frog

ekorren lövgroda (Hyla squirella) får smeknamnet på regn groda från det faktum att trots sina nattliga vanor, kommer grodan vanligtvis ut under dagen då det regn. Ekorren lövgroda utbud i Texas omfattar bara de östra och sydöstra delar. Denna groda ändrar färg, i linje med en kameleont, att smälta in i bakgrunden för att undvika upptäckt. Ekorren lövgroda är upp till 1 1 /2 inches lång och kan vara brun, grön eller en gul-grön nyans. Ekorren lövgroda bor i våta områden som erbjuder skugga och en frisk befolkning av buggar som att äta. På natten, när ekorren lövgroda jagar insekter, tar det ofta fördel av utomhusbelysning som lockar svärmar. Ekorren lövgroda klättrar buskar, träd och vin, och stannar i solen på dagtid genom att hitta skydd under bark, blad och i sänkorna av träd.

Västra Chorus Frog

Den västra kören groda ( Pseudacris triseriata) är en art som du hör lättare än se. Den västra kören grodan glider tyst i vattnet när närmade sig, men du hör ett stort antal av dem kraxande när våren temperaturen når ca 40 grader Fahrenheit på natten. Texas distribution av denna typ av lövgroda innehåller de flesta av länen i östra tredjedelen av staten. Den västra kören grodan är brun eller grå till färgen och har en vit linje på dess överläpp. Ett mörkt streck som löper genom varje öga, kan tre tydliga ränder ner på ryggen och en triangulär mörk fläck mellan ögonen hjälpa till att identifiera den här arten. Livsmiljön för denna amfibie omfattar skogsmarker den funktionen myrar, kärr, dammar eller andra typer av våtmarker. Den västra kören grodan ger en "ska-eee-eeek" ljud som man kan höra från så långt bort som 1 /2 mile.

Pig Frog

gris groda (Rana grylio) är en stor nattlig groda som lever bara längst sydost delen av Texas. Grisen groda kan växa så länge till 5,5 till 6 inches och är oliv-brun till en mörkare nyans av brunt. Pig grodor har ett spetsigt huvud och har märkbart mörka fläckar på ryggen. Pig grodor kräver större vattensamlingar som bostadsort och vanligtvis bor i kärr och sjöar. På natten till grisen grodan söker varelser som kräftor, små ormar, promelas och även andra grodor tillfredsställa sin aptit. Grisen grodan, vilken uppvisar stora likheter med en groda, ropar medan flytande på vattnet eller när på toppen av vattenvegetation. Det låter det producerar ger arten dess namn, som dess uppmaning låter som en grymtande gris.

    
    Copyright © 2011 give2all.org