välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur stegmotorn fungerar

Postad av : Jeanette Morales

Du behöver:
olivolja eller rapsolja
. Eterisk olja (doft).

Stepper Motor Definieras

En stegmotor är en typ av motor som är konstruerad för små exakta rörelser. Till skillnad från andra elektroniska motorer, som tur kontinuerligt, delar en stegmotor varje rotation i ett antal enskilda steg. En stegmotor kan också stanna vid något steg, låsning vad det än är att vrida på plats.

Stepper Motor Design

I mitten av en stegmotor är en fri-Rotormetoden ansluten till en Metal Gear. Redskapet är omgiven av elektromagneter med metall tänder. Dessa tänder är nära tänderna på redskap, men de aldrig röra det. De är dock avgörande för att driva motorn.

Motorn körs

När en av elektromagneter är påslagen, skapar det ett magnetfält som bogserbåtar på växel i mitten. Detta gör att de redskap som roterar något, dra sina tänder så de stämmer med tänderna på elektromagneten. Detta magnetfält har också motorn fortfarande i det nya läget. För att rotera motorn ett steg, stängs stepper regulatorn av den första elektromagneten och vänder på den andra. När den första elektromagneten på, är tänderna på rotorn redskap något förskjutna tänderna på andra elektromagnet. När den andra magneten slås på, måste motorn rotera något, svarvning ett steg. Att ta en andra och tredje steget, kommer regulatorn slå på tredje och sedan den fjärde elektromagnet. Om du vill rotera helt, kan en stegmotor ta mer än 100 steg.

    
    Copyright © 2011 give2all.org