välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan fånga vatten sköldpaddor

Postad av : Annika Hultén

Vattenlevande sköldpaddor är inte lätt att fånga med bara händerna. Samtidigt finna en sköldpadda tillräckligt långt från vattnet kan göra denna metod lätt, är de solar sig oftast i vattnet så de kan dyka snabbt från skada. Använda en av de många tillgängliga sköldpaddan fällor visar sig vara effektivt och humant. Fällor finns att fånga sköldpaddor som de sola sig eller är under vatten. Du kan också göra en fälla med hjälp av PVC-rör och plastbelagda metallnät

Du behöver:.
Basking sköldpadda fälla
. Dränkbar sköldpadda fällan.


1.
Köp eller bygga din fälla. Turtle fällor är lätt tillgängliga online butikskedjor och några är utrustade med bete torn för att hjälpa till att locka sköldpaddorna. Sola (flytande) fällor att sköldpaddor som fångas över vattnet, medan dränkbara fällor är mer omänskliga eftersom de kan drunkna sköldpaddor som blir fångade. De flesta sköldpaddor sola. Men vissa, till exempel gå av sköldpaddor, lämnar sällan vattnet.
2.
Lägg bete till betet tornet om din fälla är utrustad med en. Sköldpaddor attraheras av rött kött och färsk fisk, såsom havskatt huvud och skära karp. Kontrollera och fylla på bete som behövs, upp till 2 eller 3 gånger per vecka.
3.
Placera din valda fälla i perfekt läge, nära en långgrund kant för flytande fällor och i leriga grundområden för håv sköldpadda fällor. Säkert en flytande fälla med snöre, att driva pålar i dyn säkra sköldpadda fällor.
4.
Kolla fällor vecka. Designers rekommendera att lämna en sköldpadda i fällan varje vecka för att locka andra sköldpaddor till fällan.

Tips och varningar


  • Många stater har lagar om att fånga lokala djur och säsonger lämpliga för "jakt" dem. Kontrollera din lokala Department of Natural Resources (DNR) för mer information om lagarna i ditt tillstånd.
    
    Copyright © 2011 give2all.org